Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep după meciul de dublu de la Rogers Cup: “M-am simţit un pic bătrână. A fost minunat să joc alături de o sportivă foarte tânără”. Fostul lider WTA joacă astăzi la simplu

Halep după meciul de dublu de la Rogers Cup: “M-am simţit un pic bătrână. A fost minunat să joc alături de o sportivă foarte tânără”. Fostul lider WTA joacă astăzi la simplu

Tenis

Comentarii

Simona Halep a declarat, în conferinţa de presă de după meciul de dublu pierdut în primul tur la Rogers Cup alături de sportiva canadiană în vârstă de 16 ani Leylah Fernandez, că s-a simţit “un pic bătrână”, a menţionând că tânăra jucătoare a evoluat foarte bine.

“Pentru mine a fost minunat să joc alături de o sportivă foarte tânără şi ea a jucat foarte bine astăzi. Felicitări! Fii pozitivă, ai un viitor frumos înainte. Baftă la următorul turneu şi fii încrezătoare. A fost minunat să joc cu ea şi sper că vom avea multe şanse înainte. A jucat foarte bine astăzi, astfel că nu am niciun sfat legat de tenis. Doar să fie încrezătoare. Are tot ce trebuie pentru a se descurca bine în tenis. Ştie ce face. Este o experienţă bună şi pentru mine. M-am simţit un pic bătrână pe teren, sunt cu zece ani mai în vârstă decât ea, aşa că…”, a spus Halep, afirmaţie la care Fernandez a reacţionat: “Nu eşti bătrână, eşti foarte tânără”.

Simona Halep a precizat că a jucat “decent”, “Nu a fost uşor să îmi regăsesc ritmul. Am jucat decent. Am făcut unele greşeli importante, dar trebuie să învăţ din aceste greşeli şi să fiu mai bună”.

Fernandez a declarat că a învăţat multe de la Halep. “Mi-a plăcut mult, Simona este o mare campioană, am învăţat multe de la ea. Sunt bucuroasă că am putut juca alături de ea. Eram foarte emoţionată la început, dar m-a calmat. Mi-a spus că orice am de spus să îi spun şi asta m-a ajutat. Sper că vom mai juca împreună”, a afirmat sportiva din Canada. “Trebuie să învăţ cum am calmat-o. Pentru că am nevoie să mă calmez pe mine însămi uneori”, a reacţionat cu umor Simona Halep.

Perechea Simona Halep/Leylah Fernandez (România/Canada) a fost eliminată, marţi, în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului Rogers Cup, cu premii de aproape 3 milioane de dolari. Halep şi colega sa de dublu, o sportivă în vârstă de 16 ani, au fost învinse de echipa favorită 7, Nicole Melichar/Kveta Peschke (SUA/Cehia), scor 1-6, 6-3, 10-5, într-o oră şi cinci minute.

Simona Halep, locul 4 WTA şi deţinătoarea trofeului, va evolua şi la simplu, astăzi, cu americanca Jennifer Brady, locul 76 WTA, venită din calificări, în turul al doilea, în care românca a fost direct acceptată, în calitate de cap de serie numărul 4. Meciul va fi al doilea de pe terenul central, după confruntarea Karolina Pliskova (Cehia, cap de serie numărul 3) – Alison Riske (SUA), programată la ora 18.00. Halep şi Brady nu au mai fost adversare.

Afla mai multe despre: haleprogers cuptenis 

viewscnt
Articole similare