Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep explică în ce mod s-a schimbat circuitul WTA în absenţa Serenei Williams: "Acum e mult mai interesant!"

Halep explică în ce mod s-a schimbat circuitul WTA în absenţa Serenei Williams: "Acum e mult mai interesant!"

Tenis

Comentarii

Simona Halep se pregăteşte să debuteze la Indian Wells, turneul pe care îl abordează în calitate de lider al clasamentului WTA, iar sportiva din Constanţa le-a vorbit americanilor despre modul în care s-a schimbat circuitul în perioada în care Serena Williams nu a mai jucat.

Sportiva din SUA a revenit în competiţiile oficiale în această săptămână şi a debutat cu o victorie la Indian Wells, iar Halep a vorbit despre absenţa îndelungată a Serenei, după ce aceasta a devenit mamă, precizând că circuitul a devenit mai interesant.

În ultimul an, cinci jucătoare diferite au deţinut poziţia de lider WTA, un semn clar că lupta pentru supremaţie e mult mai echilibrată decât în perioada în care Serena domina circuitul.

"Asta arată că toate fetele din TOP 10 sunt foarte bune şi se alfă la acelaşi nivel. Toate turneele sunt deschise şi e mult mai interesant... Nu vreau să spun că era plictisitor să o vezi pe Serena câştigând tot şi mereu pe prima poziţie, pentru că e o mare campioană, dar acum e diferit şi mult mai interesant", a declarat Simona Halep pentru Deser Sun, publicaţie ce aparţine de cunoscuta USA Today.

Afla mai multe despre: halepserena williamswta,  

viewscnt
Articole similare