Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep îi râde în nas lui Cahill! Australianul i-a stabilit nişte reguli, dar Simona le-a încălcat imediat

Halep îi râde în nas lui Cahill! Australianul i-a stabilit nişte reguli, dar Simona le-a încălcat imediat galerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep a anunţat joia trecută, că va relua colaborarea cu Darren Cahill. Antrenorul a confirmat, dar în acelaşi timp, mai în glumă mai în serios, a stabilit şi o regulă. Simona i-a transmis decizia sa.

Din 2020, se va relua una dintre cele mai fructuoase colaborări din tenis. Halep şi Cahill vor lucra împreună pentru alte performanţe de vârf împreună. Până să reia antrenamentele împreună, australian i-a transmis printr-o postare pe o reţea de socializare că ar fi cazul să renunţe la dulciuri.

“Abia aştept 2020, Simona Halep. Asta înseamnă că renunţi la desert de anul viitor, corect?”, a scris Cahill imediat după anunţul lui Halep. 

La patru zile, a venit şi răspunsul Simonei. Nu a fost unul în cuvinte, ci a sugerat printr-o imagine postată, la rândul pe o reţea de socializare, că nu de pregătită să ţină cont de sugestia antrenorului :)

În timpul colaborării cu Cahill, Halep a reuşit cele mai multe performanţe. A câştigat opt trofee (Roland Garros, Indian Wells, Madrid de două ori, Rogers Cup de două ori, Bucureşti şi Shenzen) şi a jucat în total 16 finale. În plus, la finalul anului 2017 a devenit numărul 1 mondial. 

Simona mai are trei turnee în acest an. La Wuhan şi la Beijing nu are puncte de apărat, întrucât anul trecut a fost eliminată încă din turul doi, adică din primul meci disputat de ea. Încă nu e matematic calificată la Turneul Campioanelor, dar va fi la Shenzen în proporţie de 99,9%. Din 2014 încoace, Halep a ratat o singură ediţie a Turneului Campioanelor, pe cea de anul trecut, din cauza unei accidentări. 

Afla mai multe despre: halepcahilltenis 

viewscnt
Articole similare