Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep le-a vorbit şi arabilor despre victoria uriaşă a României din Fed Cup: "Noi suntem o ţară mică"

Halep le-a vorbit şi arabilor despre victoria uriaşă a României din Fed Cup: "Noi suntem o ţară mică"

Tenis

Comentarii

La finalul săptămânii trecute, Simona Halep a contribuit la una dintre cele mai mari performanţe obţinute în istoria tenisului românesc. Echipa de Fed Cup condusă de Florin Segărceanu a învins deţinătoarea trofeului şi s-a calificat în semifinalele competiţiei, unde va întâlni reprezentativa Franţei.

“Încă mai simt emoţii, a fost extraordinar. Este pentru prima oară când mergem în semifinale, aşa că înseamnă foarte mult. Este diferit de un Grand Slam, dar nu pot spune că e ceva mai mare, pentru că muncesc şi trăiesc pentru Grand Slam-uri. În acest sport este cel mai important lucru. Oricum, aş pune FedCup la acelaşi nivel şi dorinţa de a câştiga este la fel de importantă ca la un Grand Slam.

Fetele şi căpitanul mi-au arătat imaginile de la finalul meciului. A fost foarte amuzant. M-am gândit la cum am reacţionat, dar a fost totul natural şi sunt fericită că fetele au câştigat meciul. A fost foarte greu. La FedCup nu joc pentru mine, ci pentru echipă. Dau totul pentru că simt energia echipei. Mă face mai puternică pe teren şi dorinţa de a câştiga este şi mai mare. Noi suntem o ţară mică şi nu avem un mare sistem în tenis, deci acest rezultat va ajuta generaţiile viitoare. Va inspira copiii pentru a face ceva în viaţă şi le arată că într-o zi visele pot deveni realitate", a declarat Halep, într-o conferinţă de presă la Doha.

Afla mai multe despre: simona halepsegarceanufed cup 

viewscnt
Articole similare