Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep: "Nu ştiu cum de am reuşit să câştig astăzi!" Simona a suferit o nouă accidentare! Ce a avut de transmis la final

Halep: "Nu ştiu cum de am reuşit să câştig astăzi!" Simona a suferit o nouă accidentare! Ce a avut de transmis la final

Tenis

Comentarii

Simona Halep s-a calificat în turul 3 al Australian Open după ce a trecut în trei seturi de Sofia Kenin (SUA), după un meci extrem de disputat, încheiat după două ore şi 34 de minute.

6-3, 6-7, 6-4 a fost scorul final al confruntării, iar liderul WTA a declarat la final că nu ştie nici ea cum de a reuşit să se impună în faţa unei adversare "uimitoare".

Halep a dezvăluit că a suferit o accidentare în setul secund, însă nu a oferit detalii. Foarte probabil e vorba de o contractură musculară, Simona acuzând dureri inclusiv în setul decisiv.

  • În turul 3, Simona Halep o va întâlni pe Venus Williams

"Nu ştiu cum de am reuşit să câştig în această seară. E greu să explic s-a întâmplat pe teren.

E foarte dură. E o jucătoare uimitoare şi mi-a făcut viaţa grea. A alergat foarte mult. iar în setul doi a fost mai bună ca mine. M-am accidentat puţin în setul doi, dar am luptat pur şi simplu pentru că mi-am dorit să revin pe acest teren şi să joc în faţa voastră! Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere!



Le mulţumesc tuturor românilor care au venit aici şi celor care s-au uitat la meci, dar şi australienilor, ştiu că mă susţin! Întotdeauna m-am simţit bine aici, la Melbourne, şi sper să joc mai bine în meciul următor!
", a declarat Simona Halep la finalul confruntării.

Afla mai multe despre: simona halepsofia kenin. australian opendeclaratie 

viewscnt
Articole similare