Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep nu va fi votată portdrapel la Jocurile Olimpice! Un membru al COSR a făcut anunţul

Halep nu va fi votată portdrapel la Jocurile Olimpice! Un membru al COSR a făcut anunţul

Atletism

Comentarii

Simona Halep a anunţat că va participa la trei probe la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi pentru mulţi, ea ar trebui să fie portdrapelul României la Jocurile de la Tokyo. Nu toată lumea e însă de acord cu acest lucru.

Numele Simona Halep se află pe buzele multora atunci când vine vorba despre portdrapelul României la Jocurile Olimpice de anul viitor. Argumente ar fi. A fost votată sportivul anului în România în ultimii ani şi are toate şansele să devină şi în 2019, după ce a câştigat Grand Slamul de la Wimbledon. În plus, e cel mai cunoscut sportiv român al momentului peste hotare şi e pentru mulţi, e cel mai iubit sportiv de la noi din ţară.

Cu toate acestea, nu toată lumea agreează varianta Halep. Stabilirea portdrapelului pentru Tokyo îi revine Comitetului Executiv al COSR, format din preşedinţii de federaţii, campioni olimpici şi oameni de marcă din sportul românesc.  Preşedintele Federaţiei Române de Atletism, Florin Florea poate propune sportivi pentru purta drapelul la Tokyo şi a dezvăluit cine este favoritul lui. E vorba despre un sportiv care încă nu s-a calificat la Jocurile Olimpice. Aruncătorul de disc, Alin  Firfirică a fost la şapte centimetri de baremul olimpic, la Campionatele Naţionele de la începutul lunii august. 

"Eu îl voi propune pe Alin Firfirică. De ce nu? E un băiat înalt, frumos, bine făcut. El ar putea fi purtătorul de drapel la Jocurile Olimpice", a declarat Florin Florea.

Purtătorul de drapel va fi anunţat cu aproximativ două luni înainte de startul Jocurilor Olimpice.

Afla mai multe despre: halepportdrapeljocurile olimpiceatletismflorin florea 

viewscnt
Articole similare