Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep, topită de căldura de la Australian Open: "M-a omorât după primul set! Nu mi-a plăcut deloc". Ce ar fi vrut Simona: "Mă aşteptam să se întâmple, dar regulile sunt reguli"

Halep, topită de căldura de la Australian Open: "M-a omorât după primul set! Nu mi-a plăcut deloc". Ce ar fi vrut Simona: "Mă aşteptam să se întâmple, dar regulile sunt reguli"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a fost eliminată din semifinalele Australian Open 2020 de Garbine Muguruza (26 de ani, 35 WTA). Românca a pierdut cu 6-7(8), 5-7, iar la conferinţa de presă a vorbit despre căldura infernală pe care au trebuit să o suporte jucătoarele în timpul partidei. Fostul lider mondial spune că i-ar fi plăcut ca acoperişul să fie tras pe arena de la Melbourne.

Halep a luptat din greu, până la ultima picătură de energie, ca să obţină biletele de calificare în finala Australian Open 20202. Totuşi, Garbine Muguruza a fost prea puternică, iar Simona a pierdut. La final, la conferinţa de presă, românca a spus că a fost extrem de cald pe teren şi că nu i-a convenit asta. Simona Halep ar fi vrut ca acoperişul să fie tras.

"A fost extrem de cald astăzi şi am resimţit căldura din plin. M-a omorât după primul set, chiar la finalul primului set. Soarele a ars cu putere şi nu mi-a plăcut deloc asta, nu mi-a plăcut să joc pe o asemenea vreme. Mi-ar fi plăcut ca acoperişul să fie tras, dar regulile sunt reguli şi trebuie să le acceptăm", a spus Simona Halep la conferinţa de presă de după semifinala cu Garbine Muguruza.

Halep: "În momentele importante, ea a jucat un pic mai curajos!

Simona a recunoscut că o doare modul în care a fost învinsă. Simona a luptat până la ultima picătură de energie, dar a spus că putea fi puţin mai inteligentă la punctele importante din meci pentru a avea o şansă mai bună de câştig. "Sunt în suferinţă acum", a recunoscut sportiva din Constanţa. "Să pierzi în modul ăsta doare mai mult, cu siguranţă. Sunt în suferinţă acum, tebuie să admit", a spus Simona, potrivit WTA Insider. "Cred că aş fi putut să fiu puţin mai inteligentă la punctele importante. Dar n-am fost. În momentele importante ea a jucat un pic mai curajos", a adăugat sportiva română.

Garbine Muguruza - Sofia Kenin e marea finală de la Australian Open 2020, care se va juca sâmbătă şi va putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: simona halepgarbine muguruzaconferinta de presareactie 

viewscnt
Articole similare