Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep va semna în curând cu un nou sponsor! Anunţul făcut de tenismena română: ”Partea de outfit este foarte importantă pentru mine”

Halep va semna în curând cu un nou sponsor! Anunţul făcut de tenismena română: ”Partea de outfit este foarte importantă pentru mine”galerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep şi-a închiat colaborarea cu Adidas, iar acum este în căutarea unui nou partener tehnic. Printre cele mai vehiculate posibile colaborări prin presă au fost cele cu Nike, marea rivală a Adidas, şi Lacoste.

Tenismena a anunţat prin intermediul contului oficial de Facebook că deocamdată nu are niciun angajament semnat cu nimeni, dar se află în tratative cu mai multe companii.

”Dragi prieteni, în ceea ce priveşte noul partener tehnic, de îmbrăcăminte, doresc să vă anunţ că nu e nimic semnat deocamdată şi că managementul meu este încă în discuţii cu mai multe companii, iar în momentul în care se va concretiza ceva va asigur că veţi fi primii care veţi afla. Partea de outfit este foarte importantă pentru mine şi pentru personalitatea mea, de aceea voi face foarte atent alegerile”, a fost mesajul postat de numărul 1 WTA pe pagina sa de Facebook.

Halep a mai lucrat cu Lacoste şi în 2014, însă înţelegerea a picat după ce sportiva noastră a ales să semneze cu Adidas. Contractul cu ultimul sponsor s-a încheiat la finalul lui 2017, Simona solicitând 2 milioane de euro, dublul sumei oferite de nemţi.

Afla mai multe despre: simona halepwtatenis femininsponsor simona halep,  

viewscnt
Articole similare