Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep, zâmbitoare la ceremonia de premiere. Prima reacţie a Simonei după ce a pierdut usturător cu Svitolina, în finala de la Roma

Halep, zâmbitoare la ceremonia de premiere. Prima reacţie a Simonei după ce a pierdut usturător cu Svitolina, în finala de la Roma

Tenis

Comentarii

Simona Halep a cedat foarte uşor în faţa Elinei Svitolina, 0-6, 4-6, în finala turneului de la Roma. Este pentru al doilea an consecutiv în care Svitolina câştigă la Roma după ce o învinge în finală pe Halep.

Simona Halep a pierdut fără drept de apel în finala de la Roma. Ca şi anul trecut, în partea cealaltă a fileului a fost Elina Svitolina. Numărul 1 mondial a fost învinsă în două seturi, 0-6, 4-6. Primul set a durat doar 19 minute, timp în care Simona a luat doar 8 puncte.

La ceremonia de premiere, Simona Halep a venit zâmbind şi a fost fair-play cu adversara sa: ”Înainte de toate, vreau să o felicit pe Elina. Ai jucat uimitor toată săptămâna. Cred că Roma este casa ta acum. Este a doua oară când joc finală aici, deci nu este aşa rău. Sper ca la anul să fiu iar în finală şi poate o să fie cu noroc. Mulţumesc Roma, mulţumesc Italia, este uimitor să joc aici. Mereu mă întorc cu plăcere”, a declarat Simona Halep.

Afla mai multe despre: simona halepsvitolinatenisroma 

viewscnt
Articole similare