Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halucinant! Luis Enrique a convocat un fotbalist de doar 17 ani la naţionala Spaniei. Tânărul este un produs La Masia şi are şase meciuri la Barca

Halucinant! Luis Enrique a convocat un fotbalist de doar 17 ani la naţionala Spaniei. Tânărul este un produs La Masia şi are şase meciuri la Barcagalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Luis Enrique a anunţat convocările pentru partidele Spaniei din luna octombrie. Marea surpriză este Gavi, fotbalist ce de abia a debutat la nivel de seniori în actuala stagiune.

Luis Enrique a publicat lista convocărilor pentru partidele Spaniei din luna octombrie. La fel ca la Euro, niciun fotbalist al lui Real Madrid nu se află în planurile selecţionerului. Câţivă jucători revin după o absenţă îndelungată, precum Marcos Alonso, însă marea surpriză este un jucător al Barcelonei.

Luis Enrique a convocat un fotbalist de doar 17 ani la naţionala Spaniei

Gavi, jucător născut pe 5 august 2004, a fost chemat în premieră la naţionala Spaniei. Până acum, mijlocaşul a jucat doar pentru selecţionatele U15, U16 şi U18 ale ibericilor, sărind peste nivelele U19, U20 şi U21, direct în naţionala mare.

Gavi, care nici nu a primit o valoarea aproximativă din partea transfermarkt încă, fiind nou pe prima scenă a fotbalul european, a debutat la Barcelona sub conducerea lui Ronald Koeman în actuala stagiune. La doar 17 ani, spaniolul a reuşit să însumeze şase apariţi până acum, două în Liga Campionilor, în care a oferit o pasă decisivă.

Lista convocărilor:

 

Afla mai multe despre: gaviluis enriquespania 

viewscnt
Articole similare