Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halucinant! Scor fluviu în meciul FC Buzău - Unirea Constanţa, din Liga 2. Cât arăta tabela la pauză şi cât s-a terminat partida

Halucinant! Scor fluviu în meciul FC Buzău - Unirea Constanţa, din Liga 2. Cât arăta tabela la pauză şi cât s-a terminat partida

Liga 2

Comentarii

Rezultat uluitor în Liga 2. FC Buzău s-a distrat cu Unirea Constanţa, în etapa a 5-a din Liga 2, şi scorul era de 9-0 la pauză.

UPDATE 13:00 - Meciul s-a terminat cu victoria clară a FC Buzău, care marcat de cinci ori şi în repriza a doua. Neacşu a reuşit o dublă (73, 84), Oltean (47), Rogac (79) şi Ekollo, care şi-a completat hat-trick-ul, în minutul 90.


FC Buzău a făcut scor cu Unirea Constanţa, echipa care a luat locul Farului în Liga 2. Buzoienii au intrat în avantaj la pauză, 9-0, după ce s-au marcat goluri pe bandă rulantă.

Chică-Roşă a reuşit un hat-trick, în minele 18, 31 şi 32, Ciobanu, la rândul său, a reuşit să marcheze de trei ori (20, 27 şi 40), Ekollo a reuşit o dublă (23 şi 41), iar Cârstocea a deschis balul în minutul 13.

Unirea Constanţa s-a prezentat la meci cu un prim 11 format din jucători cu vârsta de până în 17 ani, niciunul dintre ei nefăcând parte din lot până acum la niciun meci.

Afla mai multe despre: fc buzauscorunirea constantaliga 2 

viewscnt
Articole similare