Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halucinant! Un nou caz de dopaj în sportul românesc. Doi medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 au fost depistaţi pozitiv

Halucinant! Un nou caz de dopaj în sportul românesc. Doi medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 au fost depistaţi pozitiv

Jocurile olimpice

Comentarii

Roxana Cocoş şi Răzvan Martin, doi halterofili români medaliaţi la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra, au fost depistaţi pozitiv la reanalizare pentru steroizi anabolizanţi de către Comitetul Olimpic Internaţional (COI).

Roxana Cocoş (medaliată cu argint la JO de la Londra) şi Răzvan Martin medaliat cu bronz) au folosit stanozololul, care este un steroid anabolizant disponibil sub formă injectabilă şi tablete, scrie sursa citată.

România este pasibilă astfel de o suspendare de un an, din cauza faptului că a ajuns la 3 depistări pozitive, după cazul lui Florin Croitoru, un alt halterolofil român care a fost depistat pozitiv cu steroizi anabolizanţi în urma unei probe recoltate la Jocurile Olimpice din 2012. Dacă România va fi suspendată, va pierde şi cele două locuri de la JO de la Tokyo 2020.

De asemenea, în aceeaşi situaţie cu cei doi sportivi români se află şi turcul Erol Bilgin, cel care s-a clasat pe locul 8 la Jocurile Olimpice de la Londra.

 

Afla mai multe despre: jocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare