Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hamilton a primit o cască purtată de Schumacher după ce a egalat recordul de victorii în Formula 1, deţinut de german

Hamilton a primit o cască purtată de Schumacher după ce a egalat recordul de victorii în Formula 1, deţinut de german

Formula 1

Comentarii

Britanicul Lewis Hamilton a primit, duminică, după ce a egalat recordul lui Michael Schumacher de victorii în Formula 1, o cască purtată în competiţii de legendarul pilot german.

Casca i-a fost înmânată lui Hamilton de fiul germanului, Mick Schumacher.

“Sunt onorat, nici nu ştiu ce să spun. Când creşti urmărind pe cineva şi idolatrizându-l pentru calitatea sa de pilot, dar şi ceea ce poate face an de an, cursă de cursă, săptămână de săptămână cu echipa sa.... Doar văzând dominaţia sa atât de mult timp nu cred că cineva, în special eu, şi-a imaginat că m-aş apropia de Michael în ceea ce priveşte recordurile. Este o onoare incredibilă şi va dura ceva timp până când mă voi obişnui. Mi-am dat seama abia când am ajuns la boxe, nu când am trecut linia de sosire. Nu aş fi putut reuşi fără această echipă incredibilă care mă împinge din spate şi dă totul. Mulţumesc mult şi am un respect imens pentru Michael”, a spus Hamilton.

Lewis Hamilton (Mercedes) a câştigat, duminică, pe Nurburgring, Eifel Grand Prix, a 11-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1. Este a şaptea victorie din acest sezon pentru Hamilton. El a obţinut a 91-a victorie din carieră în Formula 1, egalând astfel recordul lui Michael Schumacher. Germanul a obţinut 91 de victorii în perioadele 1991-2006 şi 2010-2012.

Afla mai multe despre: lewis hamiltonschumacher 

viewscnt
Articole similare