Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hamilton, mesaj emoţionant pentru copii după al 7-lea titlu mondial: „Nu ascultaţi pe nimeni care vă spune că nu puteţi reuşi ceva. Visaţi imposibilul”

Hamilton, mesaj emoţionant pentru copii după al 7-lea titlu mondial: „Nu ascultaţi pe nimeni care vă spune că nu puteţi reuşi ceva. Visaţi imposibilul”

Formula 1

Comentarii

Britanicul Lewis Hamilton, care a câştigat duminică pentru a şaptea oară titlul mondial la Formula 1, i-a îndemnat pe copiii care îl privesc să viseze „imposibilul” şi să nu se lase descurajaţi de cei care le spun că nu pot reuşi ceva.

Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a câştigat, duminică, Marele Premiu al Turciei, a 14-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, cursă găzduită de Istanbul. Acest succes i-a adus lui Hamilton punctele necesare pentru a obţine pentru a şaptea oară titlul mondial la F1.

„Nu am cuvinte. Mulţumesc tuturor celor din echipă. Nu aş fi avut niciodată o astfel de oportunitate dacă nu aş fi venit la Mercedes. Îi mulţumesc şi familiei mele. Visam la asta când eram mic, când mă uitam la Grand Prix-uri. Sper că şi copiii care ne privesc visează astfel. Nu ascultaţi pe nimeni care vă spune că nu puteţi reuşi ceva. Visaţi imposibilul. Vorbiţi despre asta până devine realitate. Trebuie să munciţi, să vă urmăriţi visul şi să nu renunţaţi niciodată”, a spus Hamilton.

Hamilton, care a mai câştigat titlul mondial în 2008, 2014, 2015, 2017, 2018 şi 2019, pentru el fiind al patrulea trofeu consecutiv, a egalat recordul de şapte trofee care a fost deţinut până acum de germanul Michael Schumacher (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004).

 

Afla mai multe despre: hamiltonmercedes 

viewscnt
Articole similare