Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hamza Younes a semnat. Unde s-a transferat fostul golgheter al Petrolului

Hamza Younes a semnat. Unde s-a transferat fostul golgheter al Petrolului

Liga 2

Comentarii

Hamza Younes s-a transferat la o echipă din prima ligă a Greciei, AEL Larissa Atacantul în vârstă de 34 de ani era liber de contract după ce s-a despărţit de Petrolul Ploieşti.

Fostul golgheter al Petrolului îşi va continua cariera în prima ligă din Grecia. Hamza Younes a semnat cu AEL Larissa, acolo unde va fi coleg cu Gabi Torje şi Steliano Filip.

Hamza Younes s-a transferat în prima ligă din Grecia după ce a dezamăgit la Petrolul

Atacantul tunisian a revenit la Petrolul în vara anului trecut, dar nu a mai avut acelaşi impact. Hamza a avut un sezon dezamăgitor la Petrolul şi şefii clubului au decis să-i propună în vară rezilierea amiabilă a contractului. Vârful de 34 de ani a fost de acord, deşi avea încă un an de contract. În a doua aventură la Petrolul, Hamza a adunat 856 de minute, dar n-a marcat nici măcar un gol.

Acum, Hamza Younes s-a transferat din nou în Grecia, unde a mai jucat pentru Xanthi şi Aris Salonic. De altfel, fostul internaţional tunisian a avut momente bune în campionatul Greciei. La Xanthi, Hamza a marcat 20 de goluri în 31 de meciuri, în timp ce pentru Aris a înscris 9 goluri şi 29 de apariţii.

Gigi Becali a încercat să-l transfere în 2014 la FCSB

Hamza Younes a ajuns în ianuarie 2012 în fotbalul românesc, fiind descoperit de Vivi Răchită, care l-a transferat la Petrolul. Atacantul tunisian a lăsat o impresie excelentă şi a devenit atunci golgheterul Petrolului şi unul dintre cei mai buni jucători din campionat. De altfel, a reuşit să şi câştige Cupa României cu ”lupii galbeni”, în 2013.

Impresionat de calităţile lui Hamza Younes, Gigi Becali a încercat să-l transfere la FCSB. Omul de afaceri din Pipera n-a avut însă prea mult succes şi Petrolul l-a vândut la Botev Ploviv, în ianuarie 2014, contra sumei de 750.000 de euro. După numai jumătate de sezon, Hamza a fost transferat de Ludogoreţ, unde a marcat însă doar 5 goluri în 26 de apariţii.

În acest moment, Younes Hamza este cotat la 175.000 de euro.
 

Afla mai multe despre: hamza younes 

viewscnt
Articole similare