Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Handbal | Plecare importantă de la CSM Bucureşti! Jucătoarea a fost anunţată oficial la Krim Ljubljana

Handbal | Plecare importantă de la CSM Bucureşti! Jucătoarea a fost anunţată oficial la Krim Ljubljana

Handbal

Comentarii

Krim Ljubljana a anunţat transferul pivotului sârb de la CSM Bucureşti, Dragana Cvijic (30 de ani), începând din sezonul competiţional 2021-2022.

Handbalista sârbă Dragana Cvijic era alături de CSM Bucureşti din anul 2018, an în care era declarată cea mai bună jucătoare din ţara sa, fiind declarată şi cel mai bun pivot al anului în Liga Campionilor.

Dragana Cvijic are în palmares două Ligi ale Campionilor, ambele câştigate cu Buducnost, în 2012 şi 2015, dar şi o medalie de argint alături de naţionala Serbiei, la Campionatul Mondial din 2013.

Krim Ljubljana şi CSM Bucureşti s-au aflat în aceeaşi Grupă Principală a Ligii Campionilor, în acest sezon. În Slovenia, CSM Bucureşti s-a impus cu 25-25, în runda inaugurală, iar la retur s-a terminat nedecis, scor 22-22.

"Este o onoare şi o plăcere pentru mine să port tricoul formaţiei la care mi-am început aventura europeană, din sezonul viitor. Aştept cu mare nerăbdare noi provocări şi sunt recunoscătoare pentru încrederea ce mi-a fost acordată", a declarat Cvijic pentru site-ul celor de la Krim.

Dragana Cvijic a mai evoluat la Krim Ljubljana în perioada 2009-2011.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare