Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Handbalistă de la Gloria Buzău, depistată pozitiv cu coronavirus. Echipa se afla în pregătire la Cheile Grădiştei

Handbalistă de la Gloria Buzău, depistată pozitiv cu coronavirus. Echipa se afla în pregătire la Cheile Grădiştei

Handbal

Comentarii

Sport Club Municipal Gloria Buzău a anunţat, miercuri, într-un comunicat, că o sportivă legitimată la echipa feminină de handbal a grupării a fost depistată pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2.

Centrul macedonean Elena Livrinikj (25 de ani), transferată în această vară de la Rapid Bucureşti, a fost depistată pozitiv cu COVID-19. Testele au fost făcute luni, iar handbalista a aflat că este infectată cu noul coronavirus, anunţă opiniabuzău.ro.

''Precizăm că începând cu data de 22 iunie 2020, Direcţia de Sănătate Publică Buzău a dispus instituirea măsurii de izolare la domiciliu pentru 14 zile şi înregistrarea sportivei în evidenţa DSP Buzău, prin adresa nr. 6336 din data de 23 iunie 2020. În acest interval, sportiva a fost permanent monitorizată de către autorităţile locale şi DSP BuzăuDupă încheierea măsurii de izolare, în data de 6 iulie 2020, sportiva a efectuat testul pentru SARS-CoV-2'', menţionează comunicatul semnat de Directorul SCM Gloria Buzău, Ion Cazan.

Staff-ul celor de la SCM Buzău a lua decizia de a o trimite acasă pe handbalistă, acelaşi lucru întâmplându-se şi cu colega ei de cameră, Patricia Moraru, dar şi pe cei doi maseuri, care au avut contact direct cu jucătoarea.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare