Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Handbalista Valentina Elisei Ardean, de la câştigătoarea Cupei EHF, SCM Craiova, la CSM Bistriţa

Handbalista Valentina Elisei Ardean, de la câştigătoarea Cupei EHF, SCM Craiova, la CSM Bistriţagalerie foto

Handbal

Comentarii

Componenta naţionalei României, Valentina Elisei Ardean, care a câştigat Cupa EHF în 2018 cu SCM Craiova, este noua jucătoare a formaţiei CSM Bistriţa. Şi centrul Laura Pristăviţa, de asemenea componentă a naţionalei, va continua la CSM Bistriţa.

La cei 36 de ani, extrema stângă a naţionalei a acceptat o nouă provoare pentru stagiunea 2018-2019, urmând a evolua la formaţia CSM Bistriţa.

După câştigarea Cupei EHF în acest an cu SCM Craiova, handbalista a declarat la finalizarea negocierilor cu noua echipă: ”Mă bucur că fac parte din acest colectiv. Cunosc jucătoarele de la Bistriţa, cu câteva am fost colegă la echipe de club şi chiar la naţionala României. La fel şi cu echipa tehnică. Îmi place publicul de la Bistriţa, pentru că este alături de fete, indiferent de rezultat, pentru că le susţine şi crede în ele. Îmi doresc să fiu sănătoasă şi să pot ajuta echipa pentru a face performanţă”.

Anterior, cariera Valentinei Ardean Elisei a inclus echipele Remin Deva (2000-2004 ), ZRK Knjaz Milos Serbia (2004-2006 ), Oltchim Râmnicu Vâlcea (2006-2012 ), CSM Cetate Deva (2013), HCM Baia Mare (2014-2016 ) şi SCM Craiova (2016 – 2018 ).

La capitolul trofee are în palmares Cupa EHF, Cupa Cupelor, Challenge Cup, titlul naţional, Cupa şi Supercupa României, iar cu naţionala este vicecampioană mondială (2005) şi medaliată cu bronz (2015), respectiv bronz european (2010). Acestora li se adaugă premiile individuale obţinute la marile competiţii continentale sau mondiale.

CSM Bistriţa a anunţat, tot luni, şi prelungirea contractului cu centrul Laura Pristăviţa (28 de ani). Anterior, handbalista provenită de la LPS Bistriţa a evoluat la ”U” Jolidon Cluj, HCM Baia Mare. Are şi ea în palmares titlul naţional, Cupa şi Supercupa României.

”Motivul pentru care am ales să vin la CSM Bistriţa şi astăzi să continui alături de echipă a rămas acelaşi: am întâlnit oameni serioşi şi acest lucru îmi dă şi mai multă încredere că proiectul care mi-a fost prezentat şi care m-a adus aici încă de la început poate fi realizat ! Rezultatele de anul acesta şi evoluţia echipei, publicul bistriţean, atmosfera creată de aceşti oameni îmi dau curaj şi mă fac să cred că putem reuşi împreună”, a spus handbalista după semnarea unui nou contract.

CSM Bistriţa a lansat, tot luni, şi noua pagină de Facebook - CS Gloria 2018.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare