Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Handbalistele de la CSM Bucureşti au ajuns în Ungaria. FOTO | Cum arată sălile de şedinţă ale celor patru echipe

Handbalistele de la CSM Bucureşti au ajuns în Ungaria. FOTO | Cum arată sălile de şedinţă ale celor patru echipegalerie foto

Handbal

Comentarii

Încep emoţiile pentru CSM Bucureşti. Campioanele României au ajuns, astăzi, la Budaesta, iar optimismul este la cele mai înalte cote înainte de Final Four-ul Ligii Campionilor. Toate meciurile le veţi putea urmări în acest weekend la Telekom Sport.

Cum le simţi pe colegele tale? ”Suntem agitate, nerbdătoare şi abia aşteptăm să ajungem. Normal, avem emoţii, cred că de-abia aşteptăm să vină ziua meciului pentru că nu mai avem răbdare”, a spus Oana Manea.

Campioana în exerciţiu Gyor va fi primul adversar al CSM-ului. Un adversar pe care tigroaicele îl cunosc foarte bine. S-au mai întâlnit de două ori în acest sezon, iar fiecare tabără şi-a trecut în cont câte o victorie.

”Sunt un pic mai slabe fără Tomori şi fără Mork, dar au arătat pe parcursul acestui sezon că pot să joace. Iar acum Groot şi Oftedal au revenit, au o istorie bogată şi multă experienţă, dar noi suntem pregătiţi”, a spus Per Johansson, antrenor CSM Bucureşti.

GALERIE FOTO:

 Galerie foto

Afla mai multe despre: handbal feminincsm bucurestiliga campionilor handbal,  

viewscnt
Articole similare