Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Handbalistele şi-au stabilit noul obiectiv pentru 2019: "Ăsta e visul nostru, dar este destul de muncit pentru a ajunge acolo"

Handbalistele şi-au stabilit noul obiectiv pentru 2019: "Ăsta e visul nostru, dar este destul de muncit pentru a ajunge acolo"

Handbal

Comentarii

Handbalista Bianca Bazaliu a declarat că este mândră de colegele sale şi că locul 4 obţinut de echipa naţională la Campionatul European din Franţa este unul foarte important.

"Eu sunt foarte mândră de fete. Pentru mine acest loc 4 este foarte important. E prima competiţie oficială la care particip, mă bucur că am fost acolo. Pentru viitor ne dorim turnee finale bune şi foarte bune", a spus ea.

Bazaliu regretă accidentarea suferită de Cristina Neagu în meciul cu Ungaria. "Îmi pare foarte, foarte rău pentru ceea ce i s-a întâmplat Cristinei Neagu. Îi doresc multă sănătate şi să revină de 10 ori mai puternică pe teren după această accidentare", a adăugat Bianca Bazaliu.

La rândul ei, handbalista Gabriela Perianu a afirmat că este un lucru pozitiv faptul că prin locul 4 la EURO 2018 România şi-a asigurat participarea la Campionatul Mondial de anul viitor. "Visul nostru este participarea la Jocurile Olimpice şi mai este destul de muncit pentru a ajunge acolo. Faptul că la acest European ne-am asigurat calificarea la Mondialul de anul viitor este o şansă, avem timp să ne pregătim mai mult", a precizat Perianu.

Afla mai multe despre: handbaljocurile olimpiceromaniaperianuneagubazaliu 

viewscnt
Articole similare