Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Handbaliştii de la Steaua Bucureşti s-au reunit ”online” în aşteptarea antrenamentelor pentru încheierea sezonului 2019/2020

Handbaliştii de la Steaua Bucureşti s-au reunit ”online” în aşteptarea antrenamentelor pentru încheierea sezonului 2019/2020

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal masculin Steaua Bucureşti s-a reunit, sâmbătă, ”online”, pentru a face un plan de lucru în vederea posibilei reluări a sezonului 2019/2020, din 31 mai.

Elevii lui Sandu Iacob s-au întâlnit azi cu toţii pentru prima dată de la începutul stării de urgenţă. Evident, reunirea a avut loc virtual, cu ajutorul unei aplicaţii, prilej de voie bună pentru toţi sportivii echipei din Ghencea.

Antrenorul Sandu Iacob s-a arătat şi el încântat de varianta virtuală.

A fost un moment plăcut să ne revedem cu toţii sub această formă, virtual. Am discutat diverse teme şi am făcut planul de lucru pentru următoarea perioadă, până când ne vom reîntâlni în sala de antrenamente”, a declarat antrenorul Sandu Iacob.

FR Handbal a decis în această săptămână că sezonul 2019/2020 se va încheia ”pe teren”, cu meciuri programate la masculin din 31 mai. Steaua Bucureşti, în prezent pe locul 6 în clasamentul Ligii Naţionale, mai are de jucat trei partide: acasă cu CSM Vaslui şi cu HCDS Constanţa, respectiv în deplasare, cu CSM Bucureşti.

Şi nu uitaţi: Staţi acasă!”, au mai transmis steliştii la finalul reunirii virtuale.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare