Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Handbaliştii români, încrezători înaintea confruntării cu Lituania: ”Echipa este foarte bine. Avem gândul doar la victorie”

Handbaliştii români, încrezători înaintea confruntării cu Lituania: ”Echipa este foarte bine. Avem gândul doar la victorie”

Handbal

Comentarii

Partida dintre România şi Lituania la handbal masculin, din preliminariile de calificare la EURO 2020, a intrat în linie dreaptă în ceea ce priveşte pregătirile.

Meciul dintre România şi Lituania, din preliminariile EURO 2020, va avea loc la Târgovişte, joi 11 aprilie, începând cu ora 18.00.

”Este un meci foarte important pentru noi în acest moment. Echipa este foarte bine, am venit doar cu gândul să câştigăm aceste două meciuri pe care le avem în această săptămână, pentru că sunt foarte importante în economia calificării. Chiar dacă s-au schimbat antrenorii, baza este aceeaşi şi continuăm să lucrăm pe aceleaşi principii.

Tot timpul ne-am dorit (n.r. - califcarea la Campionatul European), dar au intervenit anumite probleme şi situaţii. Şi de această dată am început greu, dar mai avem o singură şansă şi trebuie să mergem până la capăt”, a spus Vlad Rotaru.

România a pierdut primele două meciuri din actuala campanie de calificare la EURO 2020.

”Încercăm să fim sută la sută, să formăm un tot unitar pentru meciul cu Lituania care este foarte important, deoarece în trei zile va veni meciul de la ei de acasă şi trebuie să le dăm o lecţie dură de handbal aici ca să mergem acolo cu moral bun şi să câştigăm şi acolo. O să vină apoi şi meciul cu Portugalia, în care sperăm într-o minune. Mai e şi locul trei care ne poate califica şi sperăm la acela, dacă nu reuşim minunea cu Portugalia.

Toată lumea este foarte montată pe aceste două meciuri şi ar însemna foare mult pentru România, pentru handbalul românesc, pentru cei care vin din urmă”, a spus Viorel Fotache.

Federaţia Română de Handbal a anunţat că biletele de acces la partida România - Lituania, ce va avea loc în Sala Sporturilor din Târgovişte (capacitate maximă 2000 de locuri),sunt disponibile online, precum şi la casa de bilete a Sălii Polivalente Târgovişte în intervalul orar 10:30-18:30.

Afla mai multe despre: handbal masculinromania - lituania 

viewscnt
Articole similare