Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hans-Dieter Flick, şocat de eliminarea lui Bayern din Cupa Germaniei: "Nu avem scuze pentru aşa ceva"

Hans-Dieter Flick, şocat de eliminarea lui Bayern din Cupa Germaniei: "Nu avem scuze pentru aşa ceva"

Bayern Munchen

Comentarii

Holstein Kiel a produs marea surpriză în Cupa Germaniei şi a eliminat-o pe deţinătoarea trofeului, Bayern Munchen, încă din 16-imile competiţiei.

"Sunt şocat. Suntem cu toţii foarte dezamăgiţi. Cel mai mult mă deranjează că am fost egalaţi în finalul meciului. Nu există scuze pentru aşa ceva, ar trebui să trecem repede peste asta. Ne vom antrena din greu şi privim spre viitor", a spus Hans-Dieter Flick, antrenorul care a condus-o pe Bayern la o triplă, sezonul trecut, cucerind Bundesliga, Cupa Germaniei şi Liga Campionilor.

Bayern, lider în campionat, a pierdut şi în faţa lui Borussiei Monchengladbach în Bundesliga, vinerea trecută (scor 2-3).

"Nu suntem în cea mai bună perioadă a noastră. Această eliminare este o mare dezamăgire, pe care va trebui să o suportăm", a afirmat atacantul Thomas Muller.

Bayern Munchen a fost eliminată, miercuri seară, de echipa de eşalon secund Holstein Kiel, în 16-imile de finală ale Cupei Germaniei, scor 8-7, în urma loviturilor de departajare.

La sfârşitul prelungirilor, scorul era 2-2, golurile fiind înscrise de Bartels '37 şi Wahl ‘90+5 pentru Kiel, respectiv Gnabry ’14 şi Sane ’47 pentru Bayern.

La loviturile de departajare, au marcat pentru învingători Wahl, Arslan, Serra, Lee, Hauptmann şi Bartels, iar pentru Bayern Munchen, Lewandowski, Kimmich, Muller, Alaba şi Costa, în timp ce Roca a ratat.

Afla mai multe despre: bayern munchen 

viewscnt
Articole similare