Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haos general la Dinamo! Conducătorii nu se pot înţelege asupra noului antrenor. Care sunt cele trei variante | EXCLUSIV

Haos general la Dinamo! Conducătorii nu se pot înţelege asupra noului antrenor. Care sunt cele trei variante | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dario Bonetti este pe picior de plecare de la Dinamo, iar conducătorii clubului încearcă să decidă cine îi va fi succesorul pe banca tehnică din Ştefan cel Mare.

După umilinţa cu FCSB, conducătorii lui Dinamo au simţit nevoia unei schimbări pe bancă. Deşi ”câinii” au început bine campionatul, mai ales pentru lotul pe care îl aveau, cu şase puncte după trei etape, fiecare meci jucat de atunci de dinamovişti s-a încheiat cu un rezultat negativ.

În ultimele cinci partide, formaţia din Ştefan cel Mare a încasat 13 goluri, nu a dat niciunul şi nu a reuşit să obţină nici măcar un punct. Astfel, fanii-acţionari au decis că e momentul să îl înlocuiască pe Dario Bonetti, unicul om care a vrut să o preia pe Dinamo în cele mai negre vremuri din istoria clubului.

Sursele Telekom Sport dezvăluie exact care este situaţia în Ştefan cel Mare. Deşi era anunţat că înţelegerea italianului a fost deja ”ruptă”, se pare că Iuliu Mureşan i-a pregătit rezilierea, dar Bonetti a refuzat să o semneze. Tehnicianul a mers la antrenamentul echipei şi va mai avea o întâlnire după şedinţa de pregătire, cu Nicolae Badea, în vederea rezilierii. Însă, italianul a postat deja un mesaj pe contul de Facebook, în care îşi lua rămas bun de la fanii ”alb-roşilor”, deşi clubul nu a anunţat încă despărţirea.

Conducătorii lui Dinamo nu se pot înţelege asupra noului antrenor

Odată cu plecarea sa, trei opţiuni există pentru banca lui Dinamo. Badea l-ar dori pe Mircea Rednic, însă acesta nu convine lui Iuliu Mureşan, întrucât fostul oficial de la CFR ar dori să lucreze cu cineva cu care a mai colaborat cu succes, cu care are o chime bună.

Cristiano Bergodi ar fi alegerea administratorului special al lui Dinamo, însă clubul din Ştefan cel Mare nu are posibilitatea de a se ridica la pretenţiile salariale ale italianului şi staff-ului său. Astfel, ”câinii” au o ultimă variantă, de siguranţă.

Vasile Miriuţă ar putea reveni în Ştefan cel Mare, cu Badea şi Mureşan dispuşi să compromită în favoarea fostului internaţional maghiar. Dar o nouă piedică apare aici. DDB-ul nu ar fi de acord cu aducerea lui Miriuţă, astfel că întreaga situaţie se află într-un impas.

Afla mai multe despre: dario bonettiantrenor nou dinamoiuliu mureşanddbmircea rednicvasile miriuţăcristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare