Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haos la Dinamo. Dorin Şerdean a încercat să cedeze gratis un fotbalist la o echipă din Liga 1, suporterii au aflat şi l-au întors din drum! Semnal de alarmă al fanilor

Haos la Dinamo. Dorin Şerdean a încercat să cedeze gratis un fotbalist la o echipă din Liga 1, suporterii au aflat şi l-au întors din drum! Semnal de alarmă al fanilorgalerie foto
Comentarii

E haos la Dinamo. Suporterii acţionari au stopat în ultima clipă o plecare din Ştefan cel Mare. Ahmed Bani (18 ani), unul dintre cei mai de perspectivă jucători din curtea "câinilorŢ", a fost la un pas să fie cedat gratis la FC Voluntari.

Ultraşii lui Dinamo au postat, duminică, un comunicat în care au dezvăluit o mutare pe care Dorin Şerdean, unul dintre oamenii din conducerea clubului, a încercat să o facă fără ştiinţa lor. Suporterii din programul DDB au anunţat că Ahmed Bani fusese cedat gratis de Dorin Şerdean la FC Voluntari, însă s-au opus acestei mutări când au aflat.


FOTO: Ahmed Bani, Dinamo.



Dorin Şerdean semnase acordul de transfer, deşi, conform comunicatului emis de fani, omul adus de Pablo Cortacero la Dinamo nu are drept de semnătură în club. Dinamo ar fi urmat să încaseze un procent de 20% dintr-un viitor transfer al lui Ahmed Bani. În comunicatul emis, suporterii au cerut autorităţilor şi organelor abilitate să se autosesizeze în cazul neregulilor pe care le încearcă spaniolii şi oamenii lor la Dinamo.

Suporterii au precizat faptul că Ahmed Bani şi tatăl său nu-şi doreau să plece de la Dinamo.

Redăm mai jos, integral, comunicatul emis de PCH:

"DDB ÎL ÎNTOARCE PE BANI! ŞERDEAN ÎL CEDASE GRATIS, DEŞI NU ARE DREPT DE SEMNĂTURĂ!
Cu aşa ceva avem de-a face în conducerea clubului!
Dorin Şerdean a încercat să-l cedeze gratis pe Ahmed Bani la FC Voluntari. Neşansa lui Şerdean a fost că DDB a aflat şi a intervenit prompt. S-a discutat cu jucătorul şi cu tatăl acestuia.
Concluzia: avem de-a face cu mai multe nereguli de o foarte mare gravitate:
- Dorin Şerdean nu are drept de semnătură.
- Acesta continuă să semneze acte care pun în pericol clubul.
- Jucătorul şi tatăl acestuia nu erau de acord cu acest transfer. Bani îşi doreşte să joace la Dinamo.
- Dinamo nu avea niciun beneficiu de pe urma acestui transfer. Pur şi simplu pierdeam un jucător valoros şi de perspectivă, printr-o simplă neautorizată.
- Nu este prima dată când omul spaniolilor dă dovadă de lipsă de profesionalism şi de rea voinţă în gestionarea clubului.
Transferul urma să aibă loc începând cu data de 28 decembrie 2020. În acordul de transfer este specifiat faptul că jucătorul este cedat GRATIS pe o perioadă NEDETERMINATĂ, urmând ca Dinamo să obţină 20% dintr-un eventual transfer viitor.
Dorin Pavel Şerdean a avut un rol esenţial în aducerea lui Pablo Cortacero la Dinamo. Drept răsplată, spaniolul l-a numit pe Şerdean în funcţia de Preşedinte Executiv al Clubului, chiar dacă acesta nu are nici pregătirea, nici priceperea pentru a ocupa această poziţie.
Pe lângă faptul că suporterii sunt singurii care aduc bani la echipă şi ţin clubul în viaţă, mai trebuie să şi reparăm ce încearcă să strice şi să distrugă săpaşii!
Le cerem şi pe această cale domnilor Şerdean şi Cortacero să lase clubul Dinamo şi să înceteze orice demers care împinge Dinamo către dezastru!
Solicităm autorităţile competente să se autosesizeze în legătură cu neregulile pe care le produc aceşti administratori ai clubului!
Dincolo de neregula descrisă mai sus, cerem organelor abilitate să ia în considerare repetatele încălcări ale legii din partea acestor persoane, în special art. 244 Cod Penal, privind ÎNŞELĂCIUNEA, precum şi CONSTITUIREA DE GRUP INFRACŢIONAL ORGANIZAT şi SPĂLAREA DE BANI."
, se arată în comunicat.

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Duminică, 3 ianuarie 2021

 

Afla mai multe despre: ahmed banidinamotransferfc voluntaricomunicat 

viewscnt
Articole similare