Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haos la Dinamo! Un handbalist a fost dat afară din apartament: „Am ajuns în stradă. Nu cred că merit asta”

Haos la Dinamo! Un handbalist a fost dat afară din apartament: „Am ajuns în stradă. Nu cred că merit asta”galerie foto

Handbal

Comentarii

Haos la echipa de handbal a lui Dinamo. Ante Kuduz (26 de ani) susţine că a fost evacuat din apartamentul în care locuia.


Kuduz (26 ani) a fost desemnat cel mai bun jucător al ligii masculine din România în sezonul 2019-2020.

Cei de la Dinamo nu i-au achitat chiria, iar croatul a fost dat afară din apartament.



„Draga mea familie a câinilor roşii, voi sunteţi motivul pentru care Bucureştiul a devenit a doua mea casă şi Dinamo o parte din mine. În ultimii trei ani, pe teren şi în afara lui, am trăit împreună momente frumoase, dar şi dificile. Din păcate, din cauza atitudinii unei singure pesoane, care nu şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale vizavi de mine, a doua oară în acest sezon, am fost evacuat din apartamentul unde locuiesc. Motivul este lipsa plăţii chiriei, pe care clubul este obligat prin contract să o achite.

„Nimeni n-a reacţionat până azi”

Prima oară, am fost evacuat din apartament în august 2020. Atunci, am crezut sincer că a a fost o neînţelegere. Dar când s-a întâmplat din nou, cu câteva zile în urmă (20 aprilie 2021), în ziua meciului cu Constanţa, mi-am dat seama că nu era o coincidenţă. Deşi am spus imediat tuturor celor din club că am ajuns în stradă din nou, nimeni n-a reacţionat până în ziua de azi. Mereu am dat totul pe teren pentru câinii roşii şi nu cred că merit acest tratament din partea unui singur om din club”, a scris Ante Kuduz, pe Facebook.

Interul stânga croat Ante Kuduz va pleca la finalul acestui sezon de la Dinamo Bucureşti la echipa nord-macedoneană Vardar Skopje, câştigătoarea Ligii Campionilor la handbal masculin în 2017 şi 2019.

Afla mai multe despre: ante kuduzdinamo handbal 

viewscnt
Articole similare