Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Haos la Petrolul. Ultraşii au întrerupt conferinţa de presă în care a fost prezentat Marius Stan. Drept urmare, sponsorul principal a anunţat că se retrage

VIDEO | Haos la Petrolul. Ultraşii au întrerupt conferinţa de presă în care a fost prezentat Marius Stan. Drept urmare, sponsorul principal a anunţat că se retrage

Liga 2

Comentarii

Suporterii Petrolului au luat exemplul celor de la Dinamo şi au întrerupt conferinţa de presă în care Marius Stan a fost prezentat oficial ca noul preşedinte al clubului. În acest caz, fanii au reproşat ratarea promovării, moment în care reprezentantul sponsorului principal a anunţat că Petrolul va rămâne fără finanţare.

Marius Stan este noul preşedinte al Petrolului şi acesta a fost prezentat în cadrul unei conferinţe de presă la care a venit şi un reprezentant al sponsorului principal, compania Veolia. Fostul preşedinte al Oţelului a anunţat obiective îndrăzneţe şi a declarat că şi-ar dori să se bată cu Petrolul la titlu în anul în care clubul va împlini 100 de ani, adică în 2024:

”Din start vă spun că sunt mai mult decât onorat că am fost propus să fac parte din acest proiect, care e formidabil. Petrolul, peste nu mulţi ani, face 100 de ani de la înfiinţare, e o cifră formidabilă. În cariera mea am activat şi la Liga 3, şi la Liga 2, şi la Liga 1, am avut decât succes peste tot, nu am nicio ratare a unei promovări sau a unui obiectiv pe care mi l-am propus. Performanţă majoră nu înseamnă să promovezi şi să fii echipă de pluton, ci să fii echipă puternică astfel că în anul al doilea din Liga 1 să te baţi la cupele europene. Mi se pare la îndemână ca, la aniversarea de 100 de ani, să ne prindă în postura de campioni en-titre sau campioni în devenire. A promova e un obiectiv mai mult decât facil, probabil s-au făcut greşeli până acum”, şi-a început discursul Marius Stan în noua sa funcţie, care nu a durat însă mult timp, fiindcă suporterii Petrolului au pătruns în sală şi au făcut scandal”, a anunţat Marius Stan.

La conferinţa de presă a asistat şi Mădălin Mihailovici, reprezentantul companiei Veolia, cea care finanţează clubul. Acesta a anunţat că firma pe care o reprezintă va continua să susţină financiar echipă. La scurt timp, însă, suporterii Petrolului au intrat în sală, au întrerupt conferinţa de presă şi i-au reproşat lui Mădălin Mihailovici ratarea promovării.



A fost momentul în care oficialul Veolia s-a enervat, a ieşit din sala de conferinţe şi le-a transmis suporterilor că firma pe care o reprezintă nu va mai susţine financiar echipa: ”Începând din acest moment, Petrolul nu mai are finanţare”, a transmis Mihailovici.

Conferinţa de presă a continuat cu Marius Stan, care a stat de vorbă cu reprezentanţii fanilor şi cu jurnaliştii prezenţi în sală.

Afla mai multe despre: petrolulmarius stan 

viewscnt
Articole similare