Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haos la Poli Iaşi! Andrei Cristea îl atacă pe Napoli: "Este complet depăşit de situaţie. Îl jigneşti de faţă cu ăia şi un copil de doi ani?"

Haos la Poli Iaşi! Andrei Cristea îl atacă pe Napoli: "Este complet depăşit de situaţie. Îl jigneşti de faţă cu ăia şi un copil de doi ani?"

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi trece prin momente critice, atât la nivelul conducerii, cât şi la nivelul lotului. Antrenorul Nicolo Napoli a ajuns la cuţite cu jucătorii Andreias Calcan şi Andrei Cristea, iar ultimul a făcut câteva dezvăluiri de la echipă.

"S-a dorit foarte mult o grevă. Eu le-am spus <<Măi, băieţi, voi veniţi din alte ţări. În România de pe ultimul loc nu se poate face grevă. Cât sunt eu în vestiar aici nimeni face grevă de pe ultimul loc. Nu este normal. Dacă suntem pe locul 6, 7 - 8, faceţi ce vreţi voi, două zile nu vă antrenaţi, dar de pe ultimul loc, noi avem obligaţia să o scoatem>>. În momentul ăla a început o oarecare discuţie între unii şi alţii şi uitaţi unde s-a ajuns", a declarat Andrei Cristea pentru Telekom Sport.  

"Napoli este complet depăşit de situaţie"

Recent, un nou scandal a apărut la echipă. Nicolo Napoli l-a jignit pe Calcan, iar antrenorul a susţinut că a fost jignit la rândul său de Andrei Cristea. Atacantul şi-a expus punctul de vedere despre ultimele acuzaţii: "Şi Napoli este complet depăşit de situaţie. Vă spun sincer, nu poţi să ai un asftel de comportament, tot respectul pentru meseria pe care o are, este antrenorul echipei, dar să îl jigneşti pe Calcan, de faţă cu toţi ăia şi un copil de doi ani care era pe stadion? Nu ştiu dacă are rost să vă continui. Mi s-a părut uşor depăşit. După care să dea un interviu că l-a înjurat pe Calcan pentru că eu i-am spus nu ştiu ce din teren, adică nişte minciuni pe care vă spun sincer... Eu sunt depăşit de situaţia care se întâmplă la echipă. Mă gândesc serios dacă aş mai putea continua. În momentul de faţă este circ şi nu mai vreau să spun lucrul ăsta. La Iaşi lucrurile nu mai sunt cum ar trebui să fie.

Trebuie să schimbăm ceva. Şi Napoli trebuie să înţeleagă situaţia care este şi să nu mai umble cu fel de fel de declaraţii, pentru că este antrenor şi trebuie să îl respectăm, dar şi el să ne acorde respectul cuvenit, pentrru că asta e ordinea într-un club. În momentul în care nu mai este ordine, este debandadă şi atunci nu ai cum să mai ai rezultate.

Nu vreau să judec eu ce face Napoli. Important este ca rezultatele să fie de partea noastră. Ceea ce face Napoli nu este corect cu un comportament atât de urât asupra lui Calcan, cu altfel de scuze împotriva mea, eu nu am avut nimic împotriva sa şi îmi doresc să reuşească să salveze echipa. Nu ştiu ce se vrea, nu ştiu ce vrea Napoli de la echipă. Rămâne de văzut şi sper să îşi dea seama cu adevărat că la echipă nu putem face experiemnte şi nu avem nevoie de ambiţii şi nici de orgolii personale, împreună să fim uniţi şi să salvăm corabia", a mai spus atacantul. 

Afla mai multe despre: andrei cristeapoli iasinicolo napoli 

viewscnt
Articole similare