Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haos total la FCSB! ”Noi nu vom mai susţine niciun antrenor pe care Gigi Becali îl va aduce. Gata! Ne-a ajuns!” Anunţul lui Gheorghe Mustaţă

Haos total la FCSB! ”Noi nu vom mai susţine niciun antrenor pe care Gigi Becali îl va aduce. Gata! Ne-a ajuns!” Anunţul lui Gheorghe Mustaţă

FCSB

Comentarii

Apele s-au agitat din nou la FCSB. Edi Iordănescu şi-a dat demisia ca urmare a presiunii puse în ultimele zile de patronul echipei.

”Noi nu vom mai susţine niciun antrenor pe care Gigi Becali îl va aduce. Gata! Ne-a ajuns!”

Acum, suporterii s-au săturat de deciziile patronului, iar Gheorghe Mustaţă, liderul suporterilor FCSB, a anunţat că niciun antrenor pe care îl va numi Becali la echipă nu va avea parte de susţinerea fanilor. 

Iordănescu a avut parte de susţinerea fanilor, iar suporterii au fost foarte încântaţi de modul cum a arătat FCSB cu fostul antrenor al CFR-ului pe banca tehnică a echipei. Mai mult decât atât, şeful Peluzei Nord a anunţat că fanii nu mai vor să audă de modul cum gestionează Becali echipa, deoarece el vrea să hotărască totul. 

”Nu se poate aşa ceva! Decizia asta ne-a pus capac la toate. Am vorbit cu Edi, iar el ne-a confirmat că a plecat. Din acest moment, noi nu vom mai susţine pe niciun antrenor pe care Gigi Becali îl va aduce. Gata! Ne-a ajuns.

Noi îl avem la echipă pe Gigi Becali, cel care el este totul. E patron, antrenor, doctor, maseur, cred că dacă poate, se bagă şi fotbalist. El face totul, el e antrenorul. Ne-a ajuns. Să îl dai afară pe omul care a făcut rezultate foarte bune până acum, e prea mult. O să vedeţi mâine (n.r. luni) şi un comunicat al Peluzei Nord. Sunt prea supărat că să mai vorbesc acum”, a declarat Gheorghe Mustaţă, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: fcsb-mustaţă-becali-iordănescu 

viewscnt
Articole similare