Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haos total la PSG după înfrângerea cu Borussia Dortmund! Tuchel s-a certat cu încă un star al francezilor

Haos total la PSG după înfrângerea cu Borussia Dortmund! Tuchel s-a certat cu încă un star al francezilor

PSG

Comentarii

Paris Saint-Germain a pierdut, 1-2, în manşa tur din optimile de finală UEFA Champions League, împotriva celor de la Borussia Dortmund, iar la scurt timp a ieşit la suprafaţă un conflict între Thomas Tuchel şi un star al francezilor.

Chiar dacă PSG este pe primul loc în Ligue 1, iar rezultatul din Germania nu este unul imposibil de întors la returul de la Paris, atmosfera din vestiarul campioanei Franţei este un tensionată. După ce la un meci din campionatul Franţei, Tuchel a avut un conflict verbal cu Kylian Mbappe, antrenorul parizienilor şi-a pus în cap un alt fotbalist. 

Potrivit RMC Sport, Tuchel şi Leandro Paredes au avut o dispută şi acesta a fost motivul pentru care mijlocaşul lui PSG a fost lăsat la Paris la meciul din UEFA Champions League. Deşi pentru argentinian s-au plătit 40 de milioane de euro în urmă cu un an şi este unul dintre cei mai bine plătiţi jucători de la PSG, el nu este unul dintre preferaţii lui Tuchel. 

  • Returul dintre PSG şi Borussia Dortmund se joacă pe 11 martie, în direct la Telekom Sport

În cadrul grupelor, Paredes a jucat în doar două meciuri, iar doar în unul dintre ele, cel cu Galatasaray, de acasă, a fost titular.

Afla mai multe despre: leandro paredestuchelpsg 

viewscnt
Articole similare