Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hapoel Haifa cere tribunalului din Israel ca Tamaş să poată juca, dar să-i fie montată o brăţară de monitorizare la picior!

Hapoel Haifa cere tribunalului din Israel ca Tamaş să poată juca, dar să-i fie montată o brăţară de monitorizare la picior!

Stranieri

Comentarii

Tamaş a fost plasat în arest la domiciliu, i s-a reţinut permisul de conducere până la finalizarea procedurilor şi nu are voie să părsească Israelul.

"Vreau să le mulţumesc gardienilor pentru că m-au ajutat să nu intru în depresie, pentru că am fost singur, am făcut o greşeală, dar aceasta este viaţa", a spus Tamaş, săptămâna trecută după ce-a fost eliberat din arest.

Gabriel Tamaş a fost reţinut de poliţia israeliană în noaptea de luni spre marţi, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice un automobil cu viteza de 205 kilometri/oră, într-un sector de drum unde viteza legală maximă era de 90 de kilometri/oră. Poliţiştii l-au oprit pe Tamaş pentru viteză excesivă, apoi au constatat că internaţionalul român avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât cea permisă (0,77 mg/l alcool în aerul exprirat).

Conform GSP, avocaţii fotbalistului vor solicita ca fundaşul să poată juca pentru Hapeol Haifa cu o brăţară de monitorizare la picior, accesoriu specific celor arestaţi la domiciliu!

Tamaş este în Israel din 2017, la Hapoel Haifa. În acest sezon, el a jucat 23 de meciuri în campionat, marcând două goluri.

Afla mai multe despre: tamas 

viewscnt
Articole similare