Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Harden intră în istorie, dar Houston pierde în Minnesota. Campioana Golden State, umilită în deplasarea din Portland. Rezultatele serii din NBA

Harden intră în istorie, dar Houston pierde în Minnesota. Campioana Golden State, umilită în deplasarea din Portland. Rezultatele serii din NBA

NBA

Comentarii

A fost o nouă seară magică în cel mai spectaculos campionat de baschet de pe planetă, NBA. Noaptea zilei de miercuri a programat 11 meciuri, unul mai spectaculos ca celălalt, iar rezumatele tuturor partidelor le puteţi vedea pe telekomsport.ro.

  • Cleveland Cavaliers  - Brooklyn Nets 139-148
  • Indiana Pacers - Milwaukee Bucks 97-106
  • Boston Celtics - Detroit Pistons 118-110
  • New York Knicks - Philaelphia 76ers 111-126
  • Toronto Raptors - Washington Wizards 129-120
  • Chicago Bulls - Memphis Grizzlies 122-110
  • Minnesota Timberwolves - Houston Rockets 121-111
  • Dallas Mavericks - Miami Heat 101-112
  • Denver Nuggets - Sacramento Kings 12-118
  • Portland Trail Blazzers - Golden State Warriors 129-107
  • LA Clippers - Phoenix Suns 134-107
Surpriza serii a reuşit-o Portland Trail Blazzers, care a reuşit să îi aplice o adevărată corecţie campioanei Golden State Warriors. A  fost un meci sub semnul echilibrului în prima sa parte, cele două echipe succedându-se la conducere, în primele trei sferturi. Finalul le-a aparţinut însă gazdelor, care le-au mai  permis adversarilor doar 12 puncte în ultima parte a meciului şi au câştigat cu o diferenţă de 22 de puncte, 129-107. 
Steph Curry şi Kevin Durant au încheiat meciul cu câte 32 de puncte, dar a fost prea puţin pentru Golden State să îşi continue seria victorioasă. A fost primul eşec al cavalerilor după cinci victorii consecutive. Chiar şi aşa, Golden State rămâne lider în Conferinţa de Vest, în timp ce Portland a urcat pe locul al patrulea.
 
O altă surpriză a fost eşecul  lui Houston Rockets în deplasarea din Minnesota. Deşi a beneficiat de încă un meci magic al lui James Harden, Houston a trebuit să se recunoască învinsă, pentru a doua oară în ultimele trei meciuri.
Harden a încheiat partida cu 42 de puncte în dreptul său şi l-a egalat pe marele Wilt Chamberlain pe locul 2 în seria meciurilor cu cel puţin 30 de puncte. Pentru Harden a fost al 31-lea meci consecutiv cu o astfel de performanţă. Singura prestaţie care îl depăşeşte îi aparţine tot lui Chamberlain, care în sezonul 1961-62 a avut o serie de 65 de meciuri consecutive. Apogeul acelei performanţe a fost într-un meci cu New York Knicks, când Chamberlain a devenit singurul jucător din istorie care a marcat 100 de puncte într-un meci.

Afla mai multe despre: nbavideobaschetjames hardenhouston rocketsgolden state warriors 

viewscnt
Articole similare