Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Harlem Globetrotters, cei mai faimoşi baschetbalişti din lume, revin în România, cu spectacole în două oraşe!

Harlem Globetrotters, cei mai faimoşi baschetbalişti din lume, revin în România, cu spectacole în două oraşe!

Baschet

Comentarii

Cea mai faimoasa echipa de baschet din lume, The Original Harlem Globetrotters Team, se întoarce în România, unde isi da intalnire cu fanii lor in 2 orase! Spectacolul va ajunge la Bucuresti pe data de 22 mai, la Sala Polivalenta si la Craiova, pe data de 24 mai, la Sala Polivalenta.

Harlem Globetrotters sunt cunoscuţi pentru abilităţile lor uimitoare de baschet, umor, dar şi pentru implicarea lor sociala, prin acte caritabile pe teren şi în afara acestuia. O echipa de baschet care a depasit si mutat normele baschetului clasic, fiind arhicunoscuta in cultura sportului si a divertismentului.

Fanii baschetului vor avea ocazia unică de a se apropia de acţiune, mai mult ca oricând. Noul turneu oferă fanilor oportunităţi multiple de a interactiona cu superstar-urile Globetrotters, în timpul meciului dar şi după meci. Alăturaţi-vă faimosilor jucatori, in cadrul turneului Fan Powered World Tour!

Echipa Harlem Globetrotters a fost fondata de Abe Saperstein în 1926, in Chicago, Illinois, cu 20 de ani inaintea fondarii Ligii Nationale de Baschet American (NBA). Primul meci oficial a fost jucat pe 7 ianuarie 1927, iar de-a lungul anilor, echipa a jucat peste 26.000 de meciuri-spectacol, în 123 de ţări, fiind primiti cu bratele deschise de pasionatii de baschet de toate varstele.

Jucatorii au demonstrat ca pot fi entertaineri si in afara terenului, aparand in 2 filme de la Hollywood in anii `50. Incepand cu anul 1970, echipa a aparut constant la emisiunile televizate sambata dimineata, a rezolvat mistere impreuna cu Scooby-Doo, a aparut in doua seriale animate create de Hanna-Barbera dar si in propria emisiune televizata live `Harlem Globetrotters Popcorn Machine`. Pentru a le incununa meritele, in anul 1982 Harlem Globtrotters au primit o stea pe Hollywood Walk of Fame!

 

Afla mai multe despre: harlem globetrottersbaschetspectacole 

viewscnt
Articole similare