Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Harlem Gnohere a adus victoria FCSB-ului şi i-a dedicat succesul fiicei sale. Ce spune despre problemele sale cu greutatea

Harlem Gnohere a adus victoria FCSB-ului şi i-a dedicat succesul fiicei sale. Ce spune despre problemele sale cu greutatea

FCSB

Comentarii

A fost o bucurie să marchez în sfârşit. După, cu siguranţă că, pe plan personal, startul sezonului nu a fost prea bun pentru mine. Trebuie să muncesc în continuare pentru a-mi câştiga locul de titular.

Gazdele au marcat prin Daniel Florea în minutul 13, în timp ce FCSB a punctat prin Leca (autogol) şi Gnohere în minutul 57.

La finalul partidei, Harlem Gnohere, omul care a adus victoria echipei bucureştene a mărturisit: ” A fost o bucurie să marchez în sfârşit. După, cu siguranţă că, pe plan personal, startul sezonului nu a fost prea bun pentru mine. Trebuie să muncesc în continuare pentru a-mi câştiga locul de titular” a declarat atacantul francez.

El i-a dedicat golul victoriei fetiţei sale: ”S-a născut în urmă cu o lună. Golul este pentru ea şi pentru soţia mea”. Vârful care a revenit în primul 11 al FCSB-ului după o perioadă în care a avut mari probleme cu accidentările şi greutatea a refuzat să comenteze pe baza acestui subiect: ”Cea mai importantă pentru mine este echipa şi victoria. Atât” a subliniat cel supranumit ”Bizonul”.

Francezul are 47 de goluri marcate în 103 meciuri pentru gruparea bucureşteană. În total, în România, Gnohere a punctat de 71 de ori pentru cele două mari rivale, FCSB şi Dinamo.

Afla mai multe despre: harlem gnohere 

viewscnt
Articole similare