Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Harlem Gnohere a fost foarte aproape de naţionala României: ”Antrenorul mi-a spus că mă poate selecţiona”

Harlem Gnohere a fost foarte aproape de naţionala României: ”Antrenorul mi-a spus că mă poate selecţiona”

Echipa națională

Comentarii

Harlem Gnohere a fost aproape să fie selecţionat la naţionala României, când antrenor era Cosmin Contra. Atacantul francez spune că acel episod l-a entuziasmat extrem de mult.

Harlem Gnohere a fost unul dintre cei mai buni jucători care au trecut în campionatul României şi Cosmin Contra l-ar fi vrut la echipa naţională, într-o perioadă în care era golgheter la FCSB. Însă totul a rămas la nivel de vorbe. Totuşi, intenţia pe care Cosmin Contra şi-a exprimat-o atunci l-a entuziasmat pe Harlem Gnohere.

Gnohere a fost aproape să joace pentru naţionala României

În vara lui 2018, Cosmin Contra, selecţionerul de atunci, s-a declarat impresionat de calităţile lui Harlem Gnohere şi a spus că l-ar dori la naţionala României: ”Ar trebui să ajungă pe la 90. Ar fi mult mai eficient în acel moment. Apoi e posibil să îl aduc la naţională. Nu ar fi o problemă naturalizarea”, a spus atunci Cosmin Contra.

Însă naturalizarea nu s-a mai realizat. Totuşi, interesul naţionalei României l-a flatat pe Harlem Gnohere. Actualul atacant al lui Mouscron susţine că se simţea pregătit pentru o astfel de aventură, mai ales că s-a simţit foarte bine primit în România.



”Am jucat pentru cele mai mari două echipe din România (n.r. Dinamo şi FCSB). Chiar am fost aproape să fiu selecţionat pentru echipa naţională a României. (Ai primit naţionalitatea română?) Nu, dar antrenorul de atunci (n.r. Cosmin Contra) a spus că sunt selecţionabil. Mi-a încălzit inima şi, sincer, am fost pregătit pentru asta. Când vezi că o ţară în care tocmai ai ajuns se gândeşte la tine pentru echipa naţională şi că, chiar şi în mass-media, opiniile sunt foarte pozitive, este îmbucurător.

(Te-ai simţit atât român şi ai avut dorinţa de a apăra culorile ţării?) Sincer, da! Am ai parte de o primire aşa cum am avut-o eu... Când ieşeam cu soţia mea şi cu copiii, eram întâmpinaţi de parcă eram români”,
a spus Harlem Gnohere pentru onzemondial.com.

În vârstă de 33 de ani, Harlem Gnohere a fost printre cei mai buni atacanţi străini care au jucat în Liga 1.  Mai întâi a evoluat pentru Dinamo, unde a avut 59 de apariţii, 24 de goluri şi 8 assist-uri. Apoi s-a transferat la FCSB, unde a acumulat 115 de meciuri, timp în care a marcat de 51 de ori şi a reuşit 6 assist-uri.

Afla mai multe despre: gnohere 

viewscnt
Articole similare