Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Harlem Gnohere dă din casă după plecarea de la FCSB. "Cu asta am spus tot!" Cum intervenea Gigi Becali la echipă

Harlem Gnohere dă din casă după plecarea de la FCSB. "Cu asta am spus tot!" Cum intervenea Gigi Becali la echipă

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere mărturiseşte că a plecat de la FCSB cu un singur regret. Acela că a fost ignorat de conducerea clubului, în ultima vreme.

"Singurul meu regret este că oamenii din club nu prea mi-au vorbit. Am acceptat o reducere salarială de 20%, dar când au vorbit despre şomajul tehnic nu am mai putut accepta. Nimeni nu a discutat cu mine, nici măcar cu agentul meu nu a discutat cu ei. Au fost discuţii doar la nivelul Stelei. Cu FCSB s-a terminat, este mai bine pentru toată lumea, pentru mine şi pentru ei", a declarat Harlem Gnohere, la Telekom Sport.

"Nu cred că Vintilă e cel care face echipa la FCSB şi toată lumea o ştie"

Apoi, atacantul francez a vorbit despre Bogdan Vintilă şi despre influenţele patronului Gigi Becali asupra antrenorului de la FCSB.

"Nu am avut niciodată o relaţie foarte bună cu el (n.r. - Bogdan Vintilă) şi cu asta am spus tot ce aveam de spus despre el. Eu sunt un tip care, dacă are de spus ceva, i-o spune în faţă. Nu vorbesc prin alte persoane ca să transmit un mesaj. Nu cred că Vintilă e cel care face echipa şi toată lumea o ştie", a mai spus Harlem Gnohere.

În vârstă de 32 de ani, Gnohere s-a despărţit de FCSB după trei ani şi jumătate, timp în care a adunat 115 prezenţe, 51 de goluri şi şase pase decisive. Harlem Gnohere, care a fost golgheterul ediţiei 2017-2018 din Liga 1, cu 15 goluri, nu a cucerit însă niciun trofeu în România.

250.000 de euro a plătit FCSB pentru aducerea lui Gnohere de la Dinamo, în ianuarie 2017. În Ştefan cel Mare, atacantul francez se afla din vara anului 2015.

Afla mai multe despre: gnohere 

viewscnt
Articole similare