Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Harlem Gnohere, mesaj subtil pentru Gigi Becali?! "Alzhaimer, boala care distruge memoria". Ce gafă a făcut patronul de la FCSB

Harlem Gnohere, mesaj subtil pentru Gigi Becali?! "Alzhaimer, boala care distruge memoria". Ce gafă a făcut patronul de la FCSBgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Aşa cum a obişnuit de-a lungul timpului, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, este plin de imprevizibil. Aflat în război total cu francezul Harlem Gnohere, acesta riscă să se încline în faţa "Bizonului", răpus cu propriile arme.

Aflat în goana după reducerea cheltuielor pe vremuri de pandemie, Gigi Becali l-a inclus şi pe Harlem Gnohere pe lista neagră, având în minte faptul că îi expiră contractul în această vară şi scapă oricum de el. Aşa că în aceste luni de pauză, Becali l-a plasat pe francez în şomaj tehnic. Doar că lucrurile nu stau chiar aşa.

Harlem Gnohere şi-a adus aminte, sau ştia deja, că a semnat un contract nou cu FCSB în 2018, care se întindea pe trei ani, adică până în vara lui 2021, lucru semnalat şi de site-ul oficial al echipei, pe 10 noiembrie 2018.

"FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Harlem Gnohere pentru prelungirea actualei înţelegeri până în vara anului 2021", anunţa gruparea roş-albastră, la acea vreme.

Harlem Gnohere, mesaj subtil pentru Gigi Becali?! "Alzhaimer, boala progresivă care distruge memoria". 

Sâmbătă, francezul a postat pe contul personal de Instagram, un Instastory cu poza oficială din acea zi de 10 octombrie, în care scrie mare, #2021, şi un mesaj în limba franceză, care pare o trimitere către patronul ce la FCSB, Gigi Becali, care a susţinut sus şi tare, în această perioadă, că lui Gnohere îi expiră contractul în 2020.

"Boala Alzheimer. Boala progresivă care distruge memoria şi alte funcţii mentale importante. Conexiunile neuronale şi neuronii de asemenea se degradează şi mor, ceea ce se traduce prin distrugerea memoriei şi alte funcţii mentale importante", a scris francezul pe Instagram.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare