Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Harlem Gnohere nu se lasă! A revenit cu un nou mesaj care-l va enerva la culme pe Gigi Becali: "Pleacă!" FOTO

Harlem Gnohere nu se lasă! A revenit cu un nou mesaj care-l va enerva la culme pe Gigi Becali: "Pleacă!" FOTOgalerie foto

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere rămâne cu ochii pe FCSB, deşi s-a despărţit de echipa finanţată de Gigi Becali. Acum, "Bizonul" i-a transmis un mesaj lui Bogdan Planic, care e şi el aproape de plecare.

Mesajul lui Harlem Gnohere pentru Bogdan Planic

"Bizonul" a ajuns "la cuţite" cu Gigi Becali, din cauza banilor. După ce iniţial i-a transmis omului de afaceri un mesaj prin care l-a atacat, a urmat şi despărţirea de FCSB la câteva săptămâni. 

Harlem Gnohere urmăreşte ce se întâmplă în jurul echipei şi a avut o intervenţie în privinţa conflictului dintre Bogdan Planic şi Gigi Becali. Fundaşul sârb a intrat în grevă la echipă şi a ameninţat că rupe unilateral contractul cu FCSB. 

Gigi Becali i-a transmis că va plăti 10 milioane de euro daune, dar Harlem Gnohere îl sfătuieşte pe fostul său coleg să nu facă niciun pas înapoi. 

"Nu, nu te întoarce, ia-ţi lucrurile şi pleacă”, este mesajul postat de Gnohere pe Instagram.

Harlem Gnohere a plătit câteva poliţe

"Singurul meu regret este că oamenii din club nu prea mi-au vorbit. Am acceptat o reducere salarială de 20%, dar când au vorbit despre şomajul tehnic nu am mai putut accepta. Nimeni nu a discutat cu mine, nici măcar cu agentul meu nu a discutat cu ei. Au fost discuţii doar la nivelul Stelei. Cu FCSB s-a terminat, este mai bine pentru toată lumea, pentru mine şi pentru ei", a declarat Harlem Gnohere, la Telekom Sport.

"Nu am avut niciodată o relaţie foarte bună cu el (n.r. - Bogdan Vintilă) şi cu asta am spus tot ce aveam de spus despre el. Eu sunt un tip care, dacă are de spus ceva, i-o spune în faţă. Nu vorbesc prin alte persoane ca să transmit un mesaj. Nu cred că Vintilă e cel care face echipa şi toată lumea o ştie", a mai spus fostul atacant al FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becaliharlem gnoherebogdan planic 

viewscnt
Articole similare