Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Harry Kane s-a întors în cantonamentul lui Tottenham, însă nu se poate antrena cu restul echipei. Care e situaţia atacantului englez

Harry Kane s-a întors în cantonamentul lui Tottenham, însă nu se poate antrena cu restul echipei. Care e situaţia atacantului englez
Comentarii

Atacantul englez Harry Kane a fost plasat în carantină la centrul de antrenament al echipei Tottenham Hotspur la revenirea sa din vacanţa petrecută în Bahamas.

Kane a fost nevoit să se izoleze la centrul de antrenament al clubului londonez pentru a respecta regulile de carantină după vacanţa petrecută în Bahamas şi Florida, a declarat, duminică, managerul Nuno Espirito Santo.

Kane, în vârstă de 28 de ani, nu s-a prezentat la antrenamentul de pre-sezon de săptămâna trecută, dar a afirmat că "niciodată nu a refuzat să se antreneze", punând astfel capăt speculaţiilor conform cărora el ar încerca să forţeze un transfer la Manchester City, campioana entitre din Premier League.

Antrenorul a declarat că nu a vorbit cu căpitanul echipei, care se va antrena singur până joi, pentru a se conforma protocoalelor aplicate pentru reducerea riscului de infectare cu Covid.

"Harry este cu noi. El trebuie să se supună carantinei, dar se antrenează", a declarat Nuno Espirito Santo.

Vineri, antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, a confirmat că echipa sa este interesată în continuare de serviciile căpitanului naţionalei Angliei, chiar dacă o ofertă iniţială de 100 milioane lire sterline a fost refuzată de clubul londonez în iunie.

Afla mai multe despre: harry kane 

viewscnt
Articole similare