Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Harry Kane şi-a ales viitoarea echipă şi va forţa plecarea de la Tottenham în vară! La club vrea să joace

Harry Kane şi-a ales viitoarea echipă şi va forţa plecarea de la Tottenham în vară! La club vrea să joace

Manchester City

Comentarii

Harry Kane (26 de ani) şi-a ales viitoarea destinaţie după ce l-a anunţat pe Daniel Levy, patronul lui Tottenham, că vrea să plece de la echipă în vară. Atacantul englez îşi doreşte să ajungă la Manchester City, echipa lui Pep Guardiola, anunţă britanicii de la The Times.

Harry Kane vrea la Manchester City!

Kane şi-a anunţat patronul că vrea să fie vândut în vară, când perioada de transferuri se va redeschide, iar Manchester United şi Manchester City sunt interesate de aducerea sa. Vârful de atac ar vrea la City, campioana Angliei fiind destinaţia sa preferată dacă va pleca de la Tottenham.

Potrivit The Times, Kane va face totul pentru a-l forţat pe Levy să-l cedeze în vară, iar City îl percepe ca pe o variantă puţin mai ieftină decât ar costa Erling Haaland (20 de ani), superstarul Borussiei Dortmund. Familia Glazer, care deţine Manchester United, ar dori să-l transfere pe atacant pentru a-i liniştii pe fanii care protestează după scandalul Super Ligii Europene.

Harry Kane a marcat 32 de goluri şi a livrat 16 pase de gol în 47 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon la Tottenham.

  • 120 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Harry Kane în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermakrt.com

Afla mai multe despre: harry kanetransfermanchester city 

viewscnt
Articole similare