Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Harry Kane şi Dele Alli, pe drumul către Real Madrid. Buget ENORM pentru cei doi!

Harry Kane şi Dele Alli, pe drumul către Real Madrid. Buget ENORM pentru cei doi!
Comentarii

Mauricio Pochettino a condus Tottenham dincolo de limite. Nimeni nu-şi imagina că gruparea londoneză se poate bate de la egal la egal cu giganţii Manchester United, Chelsea sau Manchester City. În sezonul precedent, ”Spurs” a terminat pe locul secund, fiind foarte aproape să cucerească titlul.

Tottenham a realizat această creştere evidentă în ultimii ani datorită încrederii pe care le-a dat-o Pochettino jucătorilor tineri. Unii dintre ei s-au transformat în adevărate staruri, care vor pleca pe sume enorme de bani în următoarele perioade de transferuri. Este vorba despre Harry Kane (24 ani) şi Dele Alli (21 ani). Ei sunt motoarele echipei, dar, din câte se pare, nu pentru multă vreme.

Conform spaniolilor de la Marca, ce doi englezi sunt pe lista lui Real Madrid. Campioana Europei o întâlneşte pe Tottenham în următorul meci din Premier League, care va fi în direct pe Telekom Sport 1, marţi 17 octombrie, de la ora 21:45. Nu este niciun fel de tactică pentru a-i destabiliza pe englezi înainte de meciul direct, promit spaniolii.

Buget de 150.000.000 de euro pentru cei doi

Dorinţa de a-i aduce pe Kane şi Ali este cât se poate de adevărată, Real Madrid asigurând o sumă consistentă pentru cei doi. Conform sursei citate, oficialii ”galacticilor” au pus la ”saltea” aproximativ 150.000.000 de euro vara aceasta, după ce au eşuat să-l cumpere pe Mbappe de la AS Monaco. Această sumă va fi folosită pentru aducerea celor doi internaţionali englezi. Dacă Tottenham va cere mai mulţi bani, Real are de gând să majoreze bugetul pentru cei doi.

9 goluri în 11 meciuri a reuşit Harry Kane în acest sezon pentru Tottenham. În schimb, Dele Alli, a punctat de trei ori în actuala stagiune, pentru ”Spurs”.

Afla mai multe despre: real madridtottenhamtransferkaneali 

viewscnt
Articole similare