Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Harry Maguire nu renunţă. Căpitanul lui Manchester United a făcut apel la condamnarea primită în Grecia

Harry Maguire nu renunţă. Căpitanul lui Manchester United a făcut apel la condamnarea primită în Grecia
Comentarii

Internaţionalul englez Harry Maguire, căpitanul lui Manchester United, condamnat marţi la 21 de luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare în Grecia pentru agresiune, insulte şi tentativă de corupţie la adresa poliţiştilor, a făcut apel la această decizie.

"Un apel contra verdictului de ieri (marţi) a fost depus miercuri dimineaţă de avocaţii lui Harry. Conform procedurii judiciare elene, depunerea unui apel anulează verdictul iniţial. Apelul a fost acceptat şi va conduce la un nou proces complet în faţa unei instanţe superioare. Acest lucru semnifică faptul că Harry este din nou presupus nevinovat şi nu este supus niciunei restricţii de călătorie la nivel internaţional", a anunţat un purtător de cuvânt al clubului englez.

Luni, la puţin timp după anunţarea verdictului de către justiţia elenă, Federaţia engleză de fotbal (FA) anunţase că îl va retrage pe Maguire de pe lista jucătorilor selecţionaţi marţi de antrenorul Gareth Southgate pentru următoarele meciuri ale echipei naţionale din Liga Naţiunilor, cu Danemarca şi Islanda.

Maguire a fost arestat în noaptea de joi spre vineri după ce a fost implicat într-o bătaie într-un club de noapte în insula apropiată Mykonos, situată tot în arhipelagul Cicladelor, unde el era în vacanţă.

Jucătorul a fost dus sâmbătă în faţa procurorului din Syros şi a fost inculpat pentru "rezistenţă împotriva autorităţilor", "vătămări corporale", "insultă" şi tentativă de "a mitui un angajat", potrivit unei surse locale.

Doi britanici care au fost implicaţi împreună cu el în acest incident sunt judecaţi şi ei marţi de acelaşi tribunal penal din Syros.

Fostul jucător al lui Leicester, cumpărat anul trecut de United pentru circa 87 de milioane de euro, a fost arestat după ce, însoţit de fratele său şi de un prieten, s-au bătut cu mai mulţi turişti şi a agresat câţiva poliţişti, potrivit agenţiei elene de ştiri ANA.

Afla mai multe despre: maguire 

viewscnt
Articole similare