Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haţegan revine cu CFR - FCSB! Mărturiile după ultimul meci arbitrat, Valencia - Atalanta: "Tot am încercat să-mi fac testul..."

Haţegan revine cu CFR - FCSB! Mărturiile după ultimul meci arbitrat, Valencia - Atalanta: "Tot am încercat să-mi fac testul..."

Superliga

Comentarii

Ovidiu Haţegan va arbitra primul derby din Liga 1 după reluarea campionatului. Ultima partidă condusă de Haţegan a fost cea din UEFA Champions League, dintre Valencia şi Atalanta, care s-a jucat fără spectatori.

La acea vreme, Haţegan a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre starea lui de sănătate de după acel meci. Deşi arbitrul s-a simţit o perioadă rău, el a ieşit negativ la testul pentru coronavirus: "Ne-am monitorizat toţi dintre noi, nu am avut simptome până în a doua săptămână. Eu am început să tuşesc, temperatura am avut-o normală. Miercuri şi joi am avut două zile un pic mai proastă din punct de vedere al statusului general, apatie, oboseală, anumite dureri musculare, dar nu ştiam exact dacă din cauza izolării. Nu am luat niciun medicament şi am stat să văd dacă dezvolt cumva alte semne. Pe sâmbătă mi-a scăzut în intensitate această tuse. Duminică, în schimb, am reluat episoadele de tuse, iar luni şi marţi din ce în ce mai tare. Tot am încercat să îmi fac testul, i-am anunţat pe cei de la DSP, dar a fost un pic dificil, pentru că au fost 4-5 zile în care am avut aceste discuţii...", a spus Haţegan la acea vreme pentru Telekom Sport. 

În cele din urmă, Haţegan a făcut testul pentru coronavirus, iar rezultatul a ieşit negativ.

CFR Cluj - FCSB va fi arbitrat de Ovidiu Haţegan 

Ovidiu Haţegan a fost numit arbitrul de centru la derby-ul pentru titlu, însă nu el trebuie să conducă această partidă. În martie, campionatul s-a întrerupt cu doar câteva zile înainte de această partidă, iar delegările erau deja făcute de CCA. Radu Petrescu ar fi trebuit atunci să conducă de la centrul derby-ul care ar putea să decidă soartă campionatului. 

Haţegan a arbitrat şi meciul tur din sezonul regualat, dintre cele două echipe, care s-a terminat 1-1, pe Arena Naţională. 

Afla mai multe despre: hategancfrfcsb 

viewscnt
Articole similare