Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hazard este deja un STAR absolut la Real Madrid. Au fost mai mulţi fani la prezentarea belgianului decât la meciurile lui Real din La Liga

Hazard este deja un STAR absolut la Real Madrid. Au fost mai mulţi fani la prezentarea belgianului decât la meciurile lui Real din La Liga

Real Madrid

Comentarii

Eden Hazard a fost prezentat oficial joi la Real Madrid, iar fanii s-au înghesuit pe Santiago Bernabeu să îl vădă pe jucătorul pentru care s-au plătit 100 de milioane de euro. Aparent la prezentarea belgianului au fost mai mulţi fani decât la unele meciuri ale Realului din sezonul trecut.

Şi nu este vorba despre meciuri cu echipe anonime prin Copa del Rey, ci meciuri cu echipe puternice din La Liga. Mai exact, la patru meciuri din stagiunea precedentă, Realul a înregistrat o audienţă mai mică decât cea de la prezentarea lui Hazard. 

Cu Getafe a avut 48.364 de suporteri, cu Huesca 49.293, cu Villarreal 46.294 şi cu Betis Sevilla 49.879, în timp ce prima apariţie a lui Hazard a adunat peste 50.000 de spectatori. 

Totuşi, nu este un record pentru Los Blancos. În vara lui 2009, în urmă cu aproape 10 ani, transferul lui Cristiano Ronaldo a adunat peste 70.000 de fani, iar tot în aceeaşi vară, la prezentarea lui Kaka au fost cam la fel de mulţi fani ca la Hazard. 

 

Afla mai multe despre: eden hazardreal madrid 

viewscnt
Articole similare