Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hazard i-a cerut numărul 10 lui Luka Modric. Răspunsul Balonului de Aur l-a lăsat mut pe belgian

Hazard i-a cerut numărul 10 lui Luka Modric. Răspunsul Balonului de Aur l-a lăsat mut pe belgian

Real Madrid

Comentarii

Eden Hazard, 28 de ani, a fost prezentat joi oficial pe Santiago Bernabeu, într-o afacere care a scos peste 100 de milioane de euro din conturile Realului. Odată ajuns în capitala Spaniei, marea problemă a belgianului este numărul pe care îl va purta.

Un obişnuit al numărului 10, atât la Chelsea, cât şi la echipa naţională a Belgiei, Eden Hazard a găsit tricoul cu "10" pe spate ocupat la Real Madrid. Belgianul a încercat să vorbească cu Luka Modric pentru a îi ceda numărul, dar răspunsul croatului l-a lăsat mut pe Hazard. 

"Am vorbit cu Modric prin intermediul lui Kovacic. L-am întrebat în glumă dacă îmi lasă numărul 10, el a spus nu, aşadar trebuie să îmi găsesc un alt număr", a spus Hazard la conferinţa de presă. 

"Numărul nu este important pentru mine, este important să joc cu acest tricou, cu această emblemă", a mai declarat noul transfer al lui Real Madrid. 

Numărul 7, cel purtat în trecut de legende precum Raul Gonzalez sau Cristiano Ronaldo, ar urma să fie pe tricoul lui Hazard în sezonul viitor, dar problema este că în acest moment se află la Mariano Diaz. Doar numărul 16 este liber la Madrid. 

Afla mai multe despre: hazardreal madridluka modric 

viewscnt
Articole similare