Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hazard îi ia apărarea lui Carrasco: "Mai bine în China decât pe banca lui Atletico"

Hazard îi ia apărarea lui Carrasco: "Mai bine în China decât pe banca lui Atletico"
Comentarii

Plecarea lui Ferreira Carrasco la Dalian Yifang, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro, a surprins pe toată lumea, mai puţin de pe Eden Hazard. Starul lui Chelsea a sărit în apărarea compatriotului său şi e sigur că plecarea lui Carrasco în China nu-i va interzice prezenţa la Mondialul din vara acestui an.

Jucătorul lui Chelsea, Eden Hazard a vorbit despre plecarea compatriotului său de la Atletico Madrid. Carrasco a părăsit Spania la finalul lunii februarie pentru a semna cu echipa chineză, Dalian Yifang: "Nu sunt in mintea lui Yanick, ştiu doar că voia să plece de la Atletico Madrid".
 
Principalul motiv al lui Carrasco este acela de a juca la Mondialul din Rusia, motiv pentru care a plecat în China pentru a strânge mai multe minute de joc. "Poate că singura lui opţiune a fost China. Dacă ar fi rămas la Atletico nu ar fi jucat prea mult. Este mai bine să joci în China decât să fii rezervă în La Liga" , a completat Hazard.
 
În final, Hazard a spus că mutarea într-o ligă inferioară n-ar fi o problemă pentru selecţionerul Roberto Martinez, care, până acum, s-a bazat de fiecare dată pe serviciile lui Carrasco: "Pare o mutare ciudată, dar are motivele lui. Sunt sigur că nu va avea probleme când vine vorba de naţionala Belgiei. Axel Witsel joacă în China de câteva luni şi încă este la un nivel ridicat. Cred că acelaşi lucru i se va întampla şi lui Yanick. Totuşi, Cupa Mondială începe în 3 luni şi nu îţi pierzi din calităţi într-un timp atât de scurt. Nu e nicio problemă cu acest transfer. Mergem la Cupa Mondială ca să ajungem departe în competiţie, iar transferurile care au avut loc în iarna nu ne vor strica planurile".
 
 
 

Afla mai multe despre: hazardcarrascocampionatul mondiachelsealondraatletico madrid 

viewscnt
Articole similare