Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hazard nu exclude mutarea la Real Madrid! ”Este posibil!" Surpriză totală: un alt club uriaş l-a contactat pentru un transfer

Hazard nu exclude mutarea la Real Madrid! ”Este posibil!" Surpriză totală: un alt club uriaş l-a contactat pentru un transfer

Transferuri

Comentarii

Posibilul transfer al lui Eden Hazard la Real Madrid este în continuare un subiect intens dezbătut. După un început de sezon foarte bun cu Chelsea, doar negocierile cu londonezii vor decide dacă va rămâne pe Stamford Bridge sau va alege o altă destinaţie.

Într-un interviu oferit pentru Canal+ France, belgianul a vorbit despre posibila sa plecare în cazul în care nu va ajunge la un acord de prelungire a contractului cu Chelsea. Înţelegerea cu londonezii expiră în 2020, iar Hazard a spus că nu va părăsi Stamford Bridge în această iarnă, însă va lua în considerare un transfer dacă contractul său nu se prelungeşte.

97 de goluri are Hazard în 315 jocuri pentru Chelsea
 
”În ianuarie încă voi mai avea un an de contract, dar dacă nu ajungem la o înţelegere de prelungire, un transfer este posibil. Nu plec în ianuarie pentru fani şi pentru club. Vara viitoare este posibil să existe o mutare, însă este la fel de probabil să îmi petrec restul carierei la Chelsea. Sunt în contact cu PSG, dar am mai spus că în Ligue 1 mă voi întoarce doar la Lille”, a declarat Hazard pentru sursa citată.
 
Belgianul a petrecut cinci ani la Lille, echipă pentru care a evoluat în 194 de partide şi a marcat 50 de goluri în toate competiţiile. S-a transferat la Chelsea în vara lui 2012, în schimbul a 35 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: eden hazardreal madridtransfercanal+francestamford bridgecontractchelsealondralillepsgcarieră,  

viewscnt
Articole similare