Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hazard şi-a decis viitorul. Starul belgian a anunţat unde va juca în acest sezon

Hazard şi-a decis viitorul. Starul belgian a anunţat unde va juca în acest sezon

Chelsea

Comentarii

Eden Hazard a anunţat că va continua la Chelsea şi în acest sezon, deşi după Cupa Mondială anunţase că îşi doreşte să joace pentru Real Madrid.

"Ştiţi cu toţii ce am spus după Cupa Mondială. Sunt fericit aici, nu mai vreau să vorbesc despre asta. S-au spus multe lucruri, prostii şi altele. Pentru moment, sunt fericit. Mai am doi ani de contract şi vom vedea ce se va întâmpla. Nu voi pleca (n.r. - în acest an). Fereastra de transferuri este închisă în Anglia. Putem vinde, dar nu putem tranasfera şi ar fi ciudat pentru Chelsea să mă lase să plec şi să nu transfere pe alt jucător. Am putut observa (n.r. - în meciul cu Arsenal) că fanii mă plac foarte mult. Mă simt bine aici. Vom vedea ce se va întâmpla într-un an sau doi", a declarat Hazard pentru RMC Sport, după ce Chelsea a învins Arsenal, scor 3-2.

În vârstă de 27 de ani, internaţionalul belgian spunea după Cupa Mondială din Rusia, acolo unde selecţionata Belgiei a ocupat locul al treilea, că ar putea schimba echipa în această vară.

"După şase ani minunaţi la Chelsea, poate că ar fi momentul pentru a descoperi al loc. După acest Campionat Mondial voi spune dacă rămân sau plec, dar Chelsea va decide dacă mă lasă să plec. Deja ştiţi destinaţia mea favorită (n.r. - Real Madrid). Am fost dat ca transferat la toate cluburile. Săptămâna viitoare se va scrie că ajung la Bayern Munchen. Mă amuză. Voi deja ştiţi preferinţa mea", a declarat Eden Hazard, potrivit Marca.

Hazard a fost transferat de Chelsea de la Lille, în 2012, iar de atunci a adunat 302 mecirui, 89 de goluri şi 77 de pase decisive.

120 de milioane de euro este cota lui Hazard, potrivit Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: hazardchelseareal madrid 

viewscnt
Articole similare