Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helle Thomsen, plină de determinare înaintea meciului cu Midtjylland: ”Abia aştept să jucăm pe teren propriu”

Helle Thomsen, plină de determinare înaintea meciului cu Midtjylland: ”Abia aştept să jucăm pe teren propriu”

Handbal

Comentarii

Duminică, de la 15:45, în direct pe Telekom Sport 1, CSM Bucureşti - Midtjylland, în Liga Campionilor la Handbal feminin.

CSM Bucureşti a pierdut primul loc în grupă, după eşecul cu Gyor, dar Helle Thomsen este încrezătoare că elevele sale îşi vor arăta superioritate în meciurile care au mai rămas. Următoarea partidă este cu Midtjylland, la Bucureşti, duminică, de la 15:45, în direct la Telekom Sport 1. Antrenoarea lui CSM Bucureşti este optimistă.

”Abia aşteptăm să jucăm pe teren propriu. E întotdeauna bine să joci acasă în faţa fanilor. Trebuie să obţinem victoria, pentru că avem nevoie de puncte. Ne dorim să o învingem pe Midtjylland. Desigur că sperăm la primul loc, dar nu depinde de noi ce face Gyor, aşa că noi trebuie să rămânem concentraţi pe meciul nostru. Cel mai important lucru este să câştigăm acum. Putem merge la Rostov să câştigăm şi acolo”, a declarat Helle Thomsen.

Reporter: Cum va fi acest meci cu Midtjylland? Nu este un adversar facil...


Thomsen: Nu este. De fiecare dată când a jucat aici, au fost meciuri grele. La fel şi anul trecut. Dar, desigur că noi vrem să facem tot ce putem pentru a le învinge. Trebuie să le învingem. Cred că avem mai multe jucătoare care sunt mai puternice decât ele, va trebui să fim foarte atente la contraatacurile lor.

Este un avantaj faptul că le cunoaşteţi? Aţi fost acolo.
Nu, nu cred... când joci împotriva unor echipe, le cunoşti mai bine. Ştiu câte ceva despre Midtjylland, dar nu mă gândesc la asta acum.

Care este spiritul echipei după înfrângerea de la Gyor?
Am revăzut câteva imagini din meci, am vorbit despre meciul de la Gyor, am căutat aspectele pe care trebuie să le îmbunătăţim. Am găsit şi lucruri bune în meciul cu Gyor, dar mereu am încercat să găsim micile detalii unde putem fi mai bune. Am discutat despre acestea şi sperăm să le punem în practică mâine.

S-a ratat mult la Gyor. Aţi rezolvat această problemă?
Uneori marchezi, alteori nu. Noi n-am marcat la Gyor

Afla mai multe despre: helle thomsencsm bucurestiliga campionilor 

viewscnt
Articole similare