Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helle Thomsen se mulţumeşte şi cu locul secund în grupă: ”Dacă nu putem obţine locul întâi, atunci vrem să fim pe locul doi”

Helle Thomsen se mulţumeşte şi cu locul secund în grupă: ”Dacă nu putem obţine locul întâi, atunci vrem să fim pe locul doi”

Handbal

Comentarii

Deşi n-a început prea bine partida cu Midtjylland, CSM Bucureşti s-a impus, astăzi, în penultima partidă din grupele principale ale Ligii Campionilor şi a urcat pe locul doi în grupă.

În acest moment, Györi ocupă prima poziţie în grupă, cu 14 puncte. Helle Thomsen a declarat că echipa sa se va mulţumi şi cu poziţia secundă dacă îi va fi imposibil să obţină locul întâi.

”Cred că am pierdut mult timp în apărare şi când am avut mingea, am fost prea grăbite pentru a face ceva. După aceea... am pierdut mingea şi am fost nevoite să ne întoarcem în apărare. Am stat prea mult timp în defensivă în prima parte.

De fiecare dată când jucăm în Champions League vrem să câştigăm şi mai ales când suntem acasă, cu fanii, care au fost din nou extraordinari astăzi. Bineînţeles că ne luptăm să fim pe primul loc. Dacă nu putem fi pe locul doi, adică pe locul întâi, atunci vrem să fim pe locul doi.

Am avut suişuri şi coborâşuri. Când jucăm slab, bineînţeles că nu sunt mulţumită, dar cel mai important lucru este că am controlat repriza a doua a acestui meci şi atunci când câştigăm, este cel mai important pentru noi”, a declarat Helle Thomsen la Telekom Sport.

CSM este deja calificată în sferturile de finală ale competiţiei, iar în ultima rundă va juca în deplasare, cu Rostov-Don (10 martie).

Afla mai multe despre: helle thomsencsm bucurestiehf champions league,  

viewscnt
Articole similare